sähkölaskun suuruus

  • Viestiketjun aloittaja tossuliini
  • Ensimmäinen viesti
tossuliini
En sitten malttanut olla pois täältä kirjottamasta, sori vaan naiset. Mutta mua kiinnostaa tietää että jokos ootte saaneet sähkön tasauslaskun ja paljonko oli? Meillä ei tule tasauslaskua kun vuokraisäntä käy kolmen kuukauden välein lukemassa mittarin ja kun heille tulee tasauslasku niin sitten tasaantuu meilläkin eli ei suoraan sähköyhtiön kautta ja nyt oli 144 euroo eli 20 euroo vähemmän kuin mitä oli edellinen sähkölasku, neliöitä 95.
 
Meillakin oli se reilu 200 e kolman kk valein Suomessa. Taalla meinas tulla itku ekan sahkolaskun kanssa, 450 e kuussa. Sahkon tiedettiin olevan kallista mutta noin kallista......50e oli vesi- ja citykaasulaskun osuus
 
Ei tule tasauslaskua, maksetaan se mitä kulutetaankin. yleensä n.60e kuussa täällä omakotitalossa ja entisessä rivarissa maksettiin kans se mitä kulutettiin eikä tullut tasauslaskua siis ja lasku oli n80e kuussa.
 
Meillä sähkölasku nyt 16 euroa kuussa, neliöitä 76, kerrostalossa asutaan. Ja aikasemmin oli 25 euroa kuussa, siitä tuli alkukesästä (meille tulee silloin) tasauslasku ja saatiin monta kuukautta olla maksamatta sähkölaskua, kun oli niin paljon liikaa tuo 25 euroa kuussa.
 
sami
akat taitaa istua pimeässä ja ilman minkäänlaisia elektronisia laitteita joissa olis verkkovirtaa. jos laskee että pelkkä jääkaappi pakaste lokerolla kuluttaa n. 0,6kwh/vuorokaudessa eli pari kymppiä vuosi ja yks 60w lamppu 8 tunnin käytöllä per päivä 16e vuosi ja voisin veikata että toi lamppumäärä kerrotaan ainaki 10:llä omakotitalossa. patterit kunniaan hieromasauvoissa ja muissa.
hauskaa uutta vuotta kaikille
 
Alkuperäinen kirjoittaja viuras:
Meillä sähkölasku on n. 120e/kk, reilut 200neliötä mutta meillä onkin maalämpö =)
Aika paljon silti sähkölaskukin kuukautta kohden, meillä 240 neliöö ja sähkölämmitys. Silti suurimmillaan on ollut esim viimetalven pakkaskuukausina 300 euroo kuussa lasku. Kesällä saattaa mennä vaan 80 euroo...

 

Yhteistyössä