Saarioisten pizzan erikoinen lämmitysohje?

sr
Alkuperäinen kirjoittaja Pehmeäpupu:
Aika hassu tää käyttöohje..
poista pizza pussista ja paistolautaselta, pane pizza kylmään uuniin ja säädä lämpötilaksi 200 astetta. Pizza on valmis kun uuni kuumentunut haluttuun läömpötilaan :D
mä paistan kaikki pitsat tolla ohjeella ja ne todella on valmiita kun se uuni on valitussa lämpötilassa.
 
Miä
Alkuperäinen kirjoittaja pelottava pontso:
Miä paistoin äsken yhen pakastepizzan ja siinä luki "pizza on valmis kun juusto on sulanut ja saanut hieman väriä"
Ihanko totta?? :D
Sanoottiinko siinä mitä väriä siltä juustolta pitää odottaa? Saattaa olla joku Savolainen torvelo oottaa että se juusto sulaa ja pamahtaa violetiks :xmas:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Miä:
Alkuperäinen kirjoittaja pelottava pontso:
Miä paistoin äsken yhen pakastepizzan ja siinä luki "pizza on valmis kun juusto on sulanut ja saanut hieman väriä"
Ihanko totta?? :D
Sanoottiinko siinä mitä väriä siltä juustolta pitää odottaa? Saattaa olla joku Savolainen torvelo oottaa että se juusto sulaa ja pamahtaa violetiks :xmas:
:LOL:
Ei puhuttu :D
Mutta sanottiin vielä tuosta milloin on valmis "kun pohja on halutun tumma"
 

Yhteistyössä