Saammeko laittaa rivitaloasuntomme takapihalle trampoliinin ensi kesänä?

  • Viestiketjun aloittaja Knlsmal
  • Ensimmäinen viesti
Knlsmal
Naapuri väittää, että rivarissa se on sitten koko taloyhtiön yhteinen ja kaikilla lapsilla on oikeus pomppia siinä. Itse ajattelin viritellä trampan verkon vetoketjuun lukon,ettei siihen pääse hyppimään luvatta esim pienemmät lapset. Ja trampan siis olisi meidän takapihalla.
 
Keittiönoita
Saatte. Trampoliini ja sen käyttö - aivan kuten puutarhakalusteiden, grillin ja amppelissa roikkuvien mansikoidenkin käyttö - on vain ja ainoastaan tediän päätettävissänne.
 
  • Tykkää
Reactions: Salla07
"Aapee"
Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;29577538:
Saatte. Trampoliini ja sen käyttö - aivan kuten puutarhakalusteiden, grillin ja amppelissa roikkuvien mansikoidenkin käyttö - on vain ja ainoastaan tediän päätettävissänne.
No näin arvelinkin ja tuntui tosi oudolta, kun naapurin rouva oli sitä mieltä että kylläs e sitten on kaikkien käytössä...
 
Keittiönoita
[QUOTE="Aapee";29577541]No näin arvelinkin ja tuntui tosi oudolta, kun naapurin rouva oli sitä mieltä että kylläs e sitten on kaikkien käytössä...[/QUOTE]
Naapurin rouva luultavasti pelkää, että hänen omat lapsensa alkavat mankumaan trampoliinia. Mutta tosiaan jos tramppa (tai grilli, tuoli, amppelimansikka, kahluuallas, hiekkalaatikko tms) on teidän omalla, asuntoonne kuuluvalla pihalla, niin naapureilla ei ole pihallenne mitään asiaa.
 
vierass
Oletko laittamassa sitä sille omalle piha-alueellesi vai jollekin yhteiselle alueelle, mikä on kaikkien käytössä? Joissakin rivareissahan on ensin oma takapiha, mutta sen aita-alueen jälkeen tulee vielä yhteinen alue ennen tontin rajaa.
 
"hmh"
Riippuu teidän taloyhtiön säännöstä. Rivarissa se on määritelty joko niin, että jokaisella oma takapihaosuutensa tonttia, tai niin, että koko takapiha on yhteistä aluetta. Joissain jopa niinkin, että osa yhteistä (siis taloyhtiön) tonttia on kaikkien käyttöön ja sitten on vielä jokaisella oma pikku takapihansa.

Selvitä.
 

Yhteistyössä