Saako leikkipuistossa metelöidä?

Asumme omakotialueella,jossa 98% asukkaista on lapsiperheitä. Tänään näin ekan kerran,että yksi harvoista lapsettomista pariskunnista meni valittamaan leikkipuistoon metelistä. Kyseessä ei edes ollut mikään tappelu tai riita,vaan pikkupojat,jotka huutelivat toisilleen ja leikkivät kovaäänisesti.

Minusta väliinmeno oli typerää,missäs lapset saa meteliä pitää,jos ei edes leikkipuistossa. Eriasia olisi, jos olisi kiroilleet tai kiusanneet. Mutta tämä oli sellainen takakiree nuori nainen,joka valitti.

:eek:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.05.2007 klo 17:43 Noppi kirjoitti:
Sitä varten ne kai on, että siellä saa leikkiä ja remuta :eek: Mulla palaa hihat jos joudun kauheeta ördäystä kuuntelemaan, lasten äänet ei kyl haittaa...
Samma här, jotain juoppojen örvellystä en jaksas kuunnella,mutta tää oli kyllä aika kumma tilanne. Itse kuulin tilanteen pihallemme ja jälestäpäin alko kyrsiä etenkin,kun heillä sirkkelöidään toisinaan vielä 21 jälkeen iltaisinkin. Taidan mennä seuraavan kerran sanomaan,että häiritsee kauneusuniani :whistle: ;)
 
Kai niille lapsille pitäs hommata jonkunlaiset äänenvaimentimet, se vaan nyt on niin, että lasten leikeistä lähtee ääntä ja täytyy sanoa, et oisko kaikki kunnossa jos ne kovin hiljaa olis eivätkä kuuluisi tai näkyisi.
 
Saa metelöidä.

Olitiin eilen serkun kanssa tytärtemme kanssa ravintolassa syömässä. Tytöillä oli hyvät jutut ja niitää nauratti välillä. Hiljentelimme tyttöjä, ettei saa ääntelehtiä. :D

HEtken kuluttua viereiseen pöytään tuli remakka aikuisseurue, jotka pitivät neljä kertaa suurempaa ääntä (ihan hyväntuulista hekin) kuin meidän lapset. Tuli mieleen, että itselläkin on sisäänrakentyuneena ajatus, ettei lapset saa kuulua, ainoastaan näkyä.
 

Yhteistyössä