Saako kaupan soijamaitoa/jugurttia antaa jo 1-vuotiaalle?

Kirjoittelitkin tänne samaan aikaan, kun vastilin tuonne toiseen ketjuun. Alpro soijalla on sellainenkin soijamaito, johon ei ole lisätty mitään ylimääräistä. Siinä lukee, että ei alle 1-vuotiaille. Muistaakseni myös maustamattomassa jugurtissa on sama suositus. Muutenkin nuo on vaan suosituksia, joista kannattaa puhua lääkärin kanssa, koska onhan allergisilla lapsilla yksilölliset tilanteet muutenkin vitamiinien saannin kannalta. Teille ei siis laktoositon juoma sopinut?
 
Hei vilmis, vastailen sinulle tähän ketjuun. Eli nyt käytiin uudelleen lekurilla ja korvatulehdusta ei ole enää, joten nämä meidän yövalvomiset johtuvat jostain ruoka-aineesta. Epäilen tuota laktoositonta maitojuomaa, kun nuo ilmavaivat ovat ainakin tulleet enemmän kuvioihin tuon maidon aloituksen jälkeen... ja pystyasentoon poika kampeaa tämän tästä pitkin yötä, eli refluksia pukkaa.

Hyvä tietää, että tuota soijamaitoa olisi 1 vuotiaillekin. Ostin kyllä jo tuota kaurajuomaakin valmiiksi, mutta poju syö jo kaurapuuroo x 3 pv:ssä, joten voi mennä liian kauraiseksi eväät..
 
Niinhän se taisi olla tuossa maustamattomassa jugurtissa. Muistan vain, ettei siinä ollut meidän kohdalla estettä kokeilla. Meidän pojalle se ei kuitenkaan sopinut, kun syksyllä kokeiltiin.
Toivottavasti sirpiina löydätte pikaisesti sopivan maidon!
 
Kiitos vastauksista ja tsemppauksesta!
Löysin nyt sellaista Pirkan valmistamaa maustamatonta soijajuomaa, taidampa kokeilla sitä, siinä oli vain merkintänä ettei sovi alle 1 v.
Toivossa eletään, jotta homma alkaisi taas luistamaan, haluaisin taas vaihteeksi nukkua öisin!
 

Yhteistyössä