Korjasin, sori, kun en tässä koko aikaa istu, vain käväsen levähtämässä hetken, enkä ehdi tarkistella mitä tuli postattua.
Kasviöljyt ovat vaarallisia, mutta käytetään siksi, kun ne ovat niin halpoja ja maailmalla on niin paljon ylituotantoa niistä. Pizzat ym sama juttu, itse täytyy tehdä aineksista, joissa ai ole mitään soijaa, maissia,
rypsiä, rapsia jne.:
"HS:n mukaan S-ryhmän myytävä X-tra
Pizzaraaste sisältää juustoa vain 50-prosenttisesti. Tuotteen loppuosasta peräti 48 prosenttia onkin vain juuston kaltaista kasvirasvavalmistetta: siis vettä, palmuöljyä, perunatärkkelystä, maitoproteiinia, suolaa ja sulatesuolaa.
-Todennäköisesti hinta ja tuotteen toimivuus kuorrutteena ja pizzan päällä on pitänyt sen markkinoilla. Samassa tuotesarjassa on tämän lisäksi kaksi rinnakkaista tuotetta, juustoraaste ja kevytjuustoraaste. Asiakashan on se joka päättää, käykö tuote hänelle, SOK:n tuotelaatupäällikö Riikka Nummi sanoo. Nummen mukaan valitulla menetelmällä saadaan tavallista edullisempi, kun maitorasva on korvattu kasvirasvalla."
Ja niissä kans se suola taitaa olla teollista myrkkysuolaa?