RV:t pinoon pitkästä aikaan

"Jude"
32+1, vauva myllertää välillä kovastikkin ja kovasti alkaa ajatukset kääntymään jo synnytystä kohti... raskausdiabetes todettu ja sen kanssa saa painia ja murehtia, voi olla että ei tarvitse ihan viikolle 40 asti edes odottaa että saa murun syliin <3 on hiemn isompi neiti meille ruokavaliohoidosta huolimatta tulossa!
 
15+0 ja liikkeet tuntuu varsin hyvin :) ainoa ongelma on refluksi, joka rajoittaa mun syömisiä tosi paljon... lähes pelkällä kaurapuurolla elän, kun ei lääkäri suositellut muuta kun rennietä. No parempi vaan yrittää välttää niitä kamalia kipu-oksentelukouristuksia ja syödä vatsaystävällisiä ruokia :D
 
:))
35+1, vauva selkeästi rauhoittunut ihan parissa päivässä, liekö tilanpuute iskemässä? :)
Huolestuttaa kun neuvolassa viime viikolla th epäili vahvasti vauvan olevan perätilassa, ensi viikolla onkin onneksi vika lääkäritarkastus jossa asia selvinnee. :)
Viime viikolla myös sain esimakua tulevasta, aikamoisen kipeiden supistusten kanssa sai valvoskella 1 yön, eivät kuitenkaan säännöllisesti tai usein tulleet ja loppuivat itsestään onneksi. Nyt taas menkkamaista jomottelua alavatsalla ja vähän supistelee välillä.. :)
 
-.-
9+6 ! :) vitsi, en malttas odottaa että liikkeet alkaa tuntumaan, ... ja että pahoinvointi loppuu! Vaikka viime raskaudessa vikat viikot oli tuskallisia vauvan liikkeiden takia, ai kauhee nyt kun muistankin :eek: Muutaman kerran tuli itkukin kun potkut sattu niin paljon... Voe vihta :)
 
Tasan rv.30+0 :) Alkaa pikkuhiljaa h-hetket lähenemään...:) Ehdin lesotella, ettei ole vielä mitään selkäkipuja yms. ollut tässä loppuraskaudessa...Aamulla sitten selkä kipiänä ja beibe tuntunut lekottelevan aika alhaalla...Auts! Nyt odottelen ensteks synnytystapa arviota... Päästään kurkkaamaan vielä pikkuista ennen syntymää :heart:
 

Yhteistyössä