Rv 28 aluillaan ja sikiön liikkeet

  • Viestiketjun aloittaja vauva liikkuu
  • Ensimmäinen viesti
vauva liikkuu
Miten teillä on vauva liikkunut masussa? Onko joskus päiviä milloin liikkuu reilusti enemmän ja sit pitää parin päivän rauhallisemman tauon? Itsellä siis näin ollut pariin otteeseen joten kysynkin,että onkohan se ihan normaalia? Vai pitäisikö ne vauvan liikkeet tuntua joka päivä yhätä jytyinä?
Sellaisia ihan selviä muksahduksia ei tunnu kuin harvaseltaa,mut pientä myllerrystä tuntuu kyllä.

Kiitos jos joku viitsii vastata vielä näihin masuasukki kysymyksiin :)
 
"vieras"
Kuuden lapsen äitinä vastaan, että vauvoilla on erillaisia päiviä. Toisinaan liikutaan hyvinkin vilkkaasti, toisinaan on hiljaisempaa. Just noilla viikoilla varsinkin, mitkä sinulla on menossa, näin tapahtuu enemmän.
Tärkeää tietysti on, että liikkeitä kuitenkin tulee. Ja sitten pitää ottaa myös huomioon se, että vauvan asennostakin riippuu, miten ne liikkeet tuntuu. Voi vaan olla, ettei äiti niitä kaikkia liikkeitä tunne niin hyvin.
 
No ainakin meillä oli ihan normaalia et tuli hiljasempia päiviä, niitä oli ihan loppuunasti..Välillä mätki niin et tuntu ettei hengittää pysty ja sit saatto olla päivä ettei tuntunu kun hipaisuja ja ihan terve sälli sieltä maailmaan putkahti.. :)
 
vauva liikkuu
Kiitoksia vastauksista. Kyöö tuo pieni tulla liikuskelee, mut sillee visummin. Pitää odotella jos se sieltä taas lakaisi jumputuksen :)
Mikähän näissä viikoissa on että on enempi rauhallisia?
 

Yhteistyössä