Ruokia hirvestä

Paistista teet käristystä eli viipaloit lihan.Lisäksi tarvitset voita, sipulia, lihaliemikuutio(,suolaa) ja tilkan vettä.Ruskista käristys voissa, lisää sipuli, lihaliemikuutio( ja suola).Lisää tilkka vettä ja anna hautua niin kauan että on mureaa. :p Tarjoa pottumuusin ja puolukkahillon kera.

Jauhelihasta teet murekkeen.Tarvitset ranskalaisen sipulikeittopussin ja siinä on ohje kyljessä mitä muuta siihen tulee.Täytät sen fetajuustolla ja herne-maissi-paprikaseoksella.Lisäksi pottumuusi ja puolukkahillo :p
<br><br>
 
Kun oot mustana kannattaa käyttää tota hakujuttua sillä löytää paljon ohjeita

http://www.kaksplus.fi/keskustelu/?mode=viewtopic&tid=684186
 
Ensimmäinen lause on kuin meiltä. Kaksi pakastinta on täynnä lihaa. =)

Kesä kun tulee me tehdään usein näin. Eli viipaloit pihviä ja keität ne kattilassa kypsiksi. Sitten marinaadiin (eli valmis marinadisoosi, sinappia, ketsuppia tms) ja yön yli kaappiin. Sitten grillaat niihin grillillä rapean kuoren ja :p herkku on valmis. Ollaan tehty usein myös paistinpannulla, mutta tulee aika käry. On hyvää sillai, kastikkeessa muusin tai lohkoperunoiden kanssa.
 
eilen siinä matkapassi-ohjelmassa vai mikä se nyt olikaan oli skandinaavisista ruuista ja hyvä hirvenliha-pekonirulla-ohje.
muistaakseni löytyy www.yle.fi/ulkomaiset
siinä oli minusta jännä juttu kun lautaselle laitettiin lisukkeeksi puolukoiden lisäksi hilloja.
ajattelin jos kokeilisi kunhan ensin sitä hirvenlihaa saisi
 

Yhteistyössä