RKP haluaa työvoiman saatavuusharkinnan pois ja kolmansien maiden halpatyövoiman maahanvyöryn

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Yli 40 000 maahanmuuttajaa vuodessa Suomeen ja työvoiman saatavuusharkinta pois, joka OECD-maista on poistettu ainoastaan Ruotsista, ikävin seurauksin, ja jonka jopa Ruotsin oikeistohallitus haluaa palauttaa. Hyvin työläisvihamielistä politiikkaa, jolla halpuutetaan palkat ja työehdot Närpiön tyyliin sekä ulosliputetaan suomalainen työvoima. Vaikka Orpon kokoomus ei voi sitä nyt Saksi-Riikan hallituskumppanina kertoa, myös se ajaa työvoiman saatavuusharkinnan poistoa isäntiensä EK:n, SY:n MaRan ja KKK:n kanssa.


RKP: Suomen nettomaahanmuuton pysyttävä yli 40 000:ssa
"RKP:n puheenjohtaja Anders Adlercreutz ehdotti puolueen eduskuntaryhmän kesäkokouksessa helpotuksia työperäiseen maahanmuuttoon.

Adlercreutzin mukaan vuotuinen nettomaahanmuutto tulisi pitää vähintään 40 000 henkilössä. Lisäksi puolue haluaa poistaa työvoiman tarveharkinnan.

RKP:n mukaan Suomen on parannettava imagoaan houkutellakseen työvoimaa. Puolue esittää, että Suomessa otetaan käyttöön kahden viikon palvelulupaus, jonka aikana Suomeen tulevalle järjestetään henkilöllisyystodistus, työlupa ja pankkitili sekä tämän lapsille päivähoito- ja koulupaikat."
 
vierailija
EU:n alueella on noin 450 miljoonaa ihmistä jotka ovat vapaita tulemaan Suomeen töihin milloin haluavat ja saavat myös lähteä milloin haluavat. Jos tuosta porukasta ei löydy työntekijöitä yritysten tarpeisiin niin vika on jossain ihan muualla.
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu
vierailija
Tässä maahanmuutto keskustelussa unohtuu täysin se, että Suomessa on puoli miljoonaa ihmistä vailla vakinaista työpaikkaa! Ei tänne tarvita työnhakijoita, vain työtekijöitä. Ulkomaisilla työntekijöillä on suuri todennäköisyys joutua hyväksikäytetyksi, liki orjan asemaan, tästä hyvä esimerkki on marjayritykset, joissa liki kaikissa on ollut jotain huomautettavaa. 3 Törkeää tapausta. Työllistetään ensin Suomalaiset, jotka pystyvät, ja haluavat tehdä töitä, niin se vahvistaa valtion taloutta, kun ei tarvitse maksaa työttömyyskorvausta.
 
vierailija
Ei tänne työttömiä tarvitse muualta tuoda, niitä riittää omasta takaa. Jos työpaikka on valmiina, niin tervetuloa. Työtä tekemään, muttei niin, että maahan päästyä jäädään työttömäksi ja vain oleskelemaan.
 
vierailija
Mikään hallituksen toiminta ei ole suomelle hyväksi, vaan pahaksi. Kyllä Suomi tuhotaan kokoomuksen aikaansaannoksilla, mitään hyvää ei tämä hallitus ole vielä esittänyt, eli just sitä mitä porvarit haluaa. Hallituksen pitää erota ja pian.
 
vierailija
Vuosittain 40 000 työperäistä maahanmuuttajaa, on jo aloitteenakin mahdottomuus. Yleensä maahan muutetaan vasta silloin, kun työpaikka on jo odottamassa, asunto ym. Itse en muuttaisi vieraaseen maahan, jos nämä asiat eivät olisi kunnossa, järjettömiä esityksiä. Kokoomus varmaan kulissien takaa mukana RKP:n jutuissa, persuilta piilossa.
 
vierailija
Suomessa on muutenkin jo paljon työttömiä niin miksi pitäisi ottaa lisää? Työpaikkoja ei yksinkertaisesti ole kaikille ja vähemmän niille joilla ei ole suomen kielen taitoa tai halua edes opetella sitä, puhumattakaan asianmukaisesta koulutuksesta.
 
vierailija
Mikä näitä vaivaa? Suomen työttömyys EU-maiden kolmanneksi korkein Espanjan ja Kreikan jälkeen ja kasvaa EU:n toisiksi nopeiten Liettuan jälkeen ja lisää pitäisi maahan haalia vielä kielitaidotonta väkeä?
 
vierailija
Kehtaavat nuokin oman ahneutensa piilottaa tälläisen epämääräisen "osaajapula" sanan taakse.
Tiedetään se mitä tämä käytännössä tarkoittaa, vai onko jostain tullut esille kuinka paljon mogadishun ja Bagdadin koulujärjestelmä tuottaa niitä korkeakoulutettuja, joille juuri täällä suomessa on jostain kummallisesta erityinen tarve?
Ihmeellistä on myös ettei suomalainen koulutusjärjestelmä tiedä mitä aloja täällä pitäisi kouluttaa, vaan noissa edellämainituissa paikoissa on sitä täsmäkoulutusta juuri meidän tarpeisiimme.
 
vierailija
Rkp ei tiedä mitään muuta kuin ruotsin kieli ja muukalaisten Suomeen rahtaus. Suomen työtätekevät kerjuulle kadun kulmaan. Varsinaisia pelleja. Näillä ulkolaisten kärkiteemoilla ne aloittavat uudet kiristystalkoot hallituksen sisällä.
 
vierailija
Rkp:n kasvinviljelijät länsirannikolla haluavat ilmaisia maamuja työssä oppimiseen. Sit kun puoli vuotta oppineet, heittävät ne Kelan luukulle. Tämä on jo nähty.
 
vierailija
Hetken jo luulin että Paroni Adlelcreutz olisi omannut järkeä tuhnuisen Henrikssonin jälkeen, mutta ei, vauhti vaan kiihtyy hulluuksissa. Ensin omistajaohjausministerinä haluaa vähentää valtionyhtiöiden omistusta 49:iin, ja nyt tämä.
 
vierailija
Kuka tahansa EU-kansalainen tai ETA-maan kansalainen voi muutella Suomeen miten huvittaa, olla töissä tai olla käymättä töissä. Asumiseen ja työntekoon ei tarvita minkäänlaisia oleskelu- ja työlupaa.

Kun puhutaan työ- ja oleskeluluvista niin esimerkiksi yhdysvaltalaiset, kiinalaiset ja muut tällaiset “kaukomaiden” kansalaiset tarvitsevat oleskelu- ja työluvan oleskellessaan Suomessa yli 90 päivää. Jenkit ja kiinalaiset saavat työluvan lähinnä ilmoitusluontoisena asiana.

Sama koskee muitakin “kaukomaita”, esim. intialaisia, somalialaisia tai mulitanialaisia. Hekin voivat hakea hyvin helposti työ- ja oleskelulupaa Suomesta, jos heillä on tiedossa työpaikka Suomessa. Työluvan perusteena on lähinnä se, että työlupaa hakevalla hakijalla on työsopimus tai sitova työtarjous Suomesta.

Kuulostaa helpolta? Sitä se onkin. Kuka tahansa henkilö käytännössä melkeinpä mistä tahansa maapallon kolkasta voi saada Suomesta oleskelu- ja työluvan, jos tiedossa on töitä ja on voimassa olevia henkilöpapereita, joita ei säilytä Englannin kanaalin tai Välimeren pohjassa.
 
vierailija
Koska kysymys ei oikeasti ole mistään maakuvasta, houkuttelevuudesta tai työllisyydestä. Tavoite on saada mahdollisimman paljon kehitysmaalaisia joutomiehiä kaupunkien kaduille hajaannuttamaan kansaa, jotta se antautuu suurpääoman edessä.
 
vierailija
Ei tänne työttömiä tarvitse muualta tuoda, niitä riittää omasta takaa. Jos työpaikka on valmiina, niin tervetuloa. Työtä tekemään, muttei niin, että maahan päästyä jäädään työttömäksi ja vain oleskelemaan.
Paitsi jos siihen paikkaan olisi voitu palkata joku kotimainen työtön pois kortistosta. Pitäisi olla erittäin tiukat kriteerit mihin työpaikkoihin ihmisiä päästetään koska niin moni on työtä vailla. Ihan päättömiä kaikki projektit missä on tuotettu porukkaa ulkomailta johonkin suurkeittiön avustaviin tehtäviin joihin olisi löytynyt tekijöitä lähimmästä te-keskuksestakin..
 
EU:n alueella on noin 450 miljoonaa ihmistä jotka ovat vapaita tulemaan Suomeen töihin milloin haluavat ja saavat myös lähteä milloin haluavat. Jos tuosta porukasta ei löydy työntekijöitä yritysten tarpeisiin niin vika on jossain ihan muualla.
Suomi ei ole houkutteleva maa huippuasiantuntijoille. Suomi on korkeakoulutettujen halpatyövoimamaa, jossa on korkeat verot ja asumiskustannukset. Ilmastokin on hanurista monen mielestä.
 
vierailija
Suomessa on pulaa vain ja ainoastaan eri alojen TES-palkan maksajista, siksi RKP, kokoomus, kepu, EK, SY, MaRa jne. haluavat kielitaidottomia "moniosaajia" kolmannesta maailmasta, vaikka vapaan liikkuvuuden ja työnteon yli 450 miljoonan ihmisen oman kulttuuripiirimme Euroopan EU/ETA-alueelta kuka tahansa voi tulla tänne töihin, mikäli palkka kohtaa.
 
vierailija
Puuttuu vain palkanmaksaja. Vuodessa OrpoPurran kauhukabinetti on nostanut Suomen työttömyyden EU-maiden kolmanneksi korkeimmaksi Espanjan ja Kreikan jälkeen ja Suomen työttömyys kasvaa EU:n toisiksi nopeimmin Liettuan jälkeen. Tuhopolitiikkahallitus vaihtoon!
 
vierailija
Marinin hallitus nosti Suomen työllisyysasteen mittaushistorian korkeimmaksi ja kokoaikaiseksi muutetun työllisyysasteen JOPA Pohjoismaiden korkeimmaksi tarkoittaen sitä, että suhteutettuna työväestön määrään suomalaiset tekivät Pohjoismaiden eniten työtunteja, ollen siis pohjolan ahkerimpia työläisiä.
Nyt kaikki on taas sössitty ja työttömyys kasvaa EU:n toisiksi nopeiten
 
vierailija
Maahanmuutto paikkaa HUUTAVAA pulaa työttömistä

Työttömiähän ei ole kuin hieman yli 300 000 henkilöä. Kannattaa kasvattaa maahanmuuttoa, niin saadaan lisää työttömiä. Maahanmuuton tavoitteena on ilmeisesti saada työttömien määräksi 400 000 työtöntä.
 
vierailija
Maahanmuutto paikkaa HUUTAVAA pulaa työttömistä

Työttömiähän ei ole kuin hieman yli 300 000 henkilöä. Kannattaa kasvattaa maahanmuuttoa, niin saadaan lisää työttömiä. Maahanmuuton tavoitteena on ilmeisesti saada työttömien määräksi 400 000 työtöntä.
Kun porvarien työllisyyspolitiikka perustuu työttömien kadehtimiseen, mitä muuta voi odottaa?
 
vierailija
Suomen porvari on mielisairas ja kuvittelee että halpatyövoimalla tulos kasvaa mutta käykin toisin päin eli firma menee konkurssiin kun tuotteita ei Suomessa osta kukaan alhaisten palkkojen ja työttömyyden kasvun myötä.

Ulkomaan kauppaa tekee harva yritys ja suurin osa firmoista tekee tuotteensa kotimaisen kysynnän mukaisesti.

Kun nyt on palkat poljettu ja hinnat nostettu kautta linjan tappiin ei ostovoimaa ole lainkaan.

Tässä ei hyvin käy.
 

Yhteistyössä