?
Eli sitten aamulla sitä vaan mikrottaisi, onko maku paha? Aina tehnyt tuoreena, vain vispipuuroa syönyt monena eri päivänä..Kun ei millään aamulla ehtisi keitellä..
Rauhallista, leppoisaa ja hyvää joulua sullekin :xmas:Alkuperäinen kirjoittaja AAARGH:siis mä en kestä näitä "mitä voin tehdä ennakkoon"- ketjuja. Syö samalla se riisipuuros jo tänään ni ei mee huomenna siihen aikaa!!!!!!!!
juu ja hyvää pääsiäistä. Pääsiäismunat voi syödä jo nyt ja mämmin kans ni ei tartte sit pääsiäisenä tuhlata siihen aikaa.Alkuperäinen kirjoittaja hei haloo:Rauhallista, leppoisaa ja hyvää joulua sullekin :xmas:Alkuperäinen kirjoittaja AAARGH:siis mä en kestä näitä "mitä voin tehdä ennakkoon"- ketjuja. Syö samalla se riisipuuros jo tänään ni ei mee huomenna siihen aikaa!!!!!!!!
Mämmiä ei ole nyt myynnissäAlkuperäinen kirjoittaja AARGH:juu ja hyvää pääsiäistä. Pääsiäismunat voi syödä jo nyt ja mämmin kans ni ei tartte sit pääsiäisenä tuhlata siihen aikaa.Alkuperäinen kirjoittaja hei haloo:Rauhallista, leppoisaa ja hyvää joulua sullekin :xmas:Alkuperäinen kirjoittaja AAARGH:siis mä en kestä näitä "mitä voin tehdä ennakkoon"- ketjuja. Syö samalla se riisipuuros jo tänään ni ei mee huomenna siihen aikaa!!!!!!!!
meidän pienessä K-marketissa ainkin on, on ollut jo jonkun aikaa. einestiskissä ei pakkasessa...Alkuperäinen kirjoittaja hei haloo:Mämmiä ei ole nyt myynnissä
Pitäisi siis tehdä itse. Olisi ainakin valmiina. Ohjeita???
Siis miten, kuulostaa kätevältä!Alkuperäinen kirjoittaja Vaniljatäti:Mä teen riisipuuron mikrossa, tulee tosi helposti ja pohjaanpalamatta.
Mä ajattelin kanssa tänävuonna kokeilla tätä. Ei jaksa seistä hellan vieressä koko aamua!Alkuperäinen kirjoittaja mää:Meillä tehdään aina uuniriisipuuroa. Riisit ja maito + voi vaan uuniin aamulla: helppoa, eikä tarvii pelätä pohjaanpalamista!
Siis ihan vaan siten, että kaikki aineet lasivuokaan ja mikro päälle. Pari kertaa kypsymisen aikana voi vähän kauhalla pyöräyttää.Alkuperäinen kirjoittaja pikkuvaemo:Siis miten, kuulostaa kätevältä!Alkuperäinen kirjoittaja Vaniljatäti:Mä teen riisipuuron mikrossa, tulee tosi helposti ja pohjaanpalamatta.
koko aamua? siis kauanko te sitä puuroa keitätte? riisipussin ohjeen mukaan tulee valmista 45 minuutissa. jos sen haluaa aamupalaksi, niin käy tuikkaamassa kattilan tulille heti herättyä ja hämmentää muutaman kerran muitten aamutoimien lomassa.Alkuperäinen kirjoittaja Joanna:Mä ajattelin kanssa tänävuonna kokeilla tätä. Ei jaksa seistä hellan vieressä koko aamua!Alkuperäinen kirjoittaja mää:Meillä tehdään aina uuniriisipuuroa. Riisit ja maito + voi vaan uuniin aamulla: helppoa, eikä tarvii pelätä pohjaanpalamista!
Voisko sen mämmin muuten tehdä nyt valmiiksi ja pakastaa pääsiäistä varten?Alkuperäinen kirjoittaja AARGH:juu ja hyvää pääsiäistä. Pääsiäismunat voi syödä jo nyt ja mämmin kans ni ei tartte sit pääsiäisenä tuhlata siihen aikaa.
Juu, tottakai.Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Voisko sen mämmin muuten tehdä nyt valmiiksi ja pakastaa pääsiäistä varten?Alkuperäinen kirjoittaja AARGH:juu ja hyvää pääsiäistä. Pääsiäismunat voi syödä jo nyt ja mämmin kans ni ei tartte sit pääsiäisenä tuhlata siihen aikaa.
Samalla voisi lämmittää vapunaaton nakit? :saint:Alkuperäinen kirjoittaja hei haloo:Juu, tottakai.Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Voisko sen mämmin muuten tehdä nyt valmiiksi ja pakastaa pääsiäistä varten?Alkuperäinen kirjoittaja AARGH:juu ja hyvää pääsiäistä. Pääsiäismunat voi syödä jo nyt ja mämmin kans ni ei tartte sit pääsiäisenä tuhlata siihen aikaa.
Voisi vaikka huomenaamulla aloittaa, jos ei muuta tekemistä ole, noin niinkuin jouluaattona.
Alkuperäinen kirjoittaja fanta:Samalla voisi lämmittää vapunaaton nakit? :saint:Alkuperäinen kirjoittaja hei haloo:Juu, tottakai.Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Voisko sen mämmin muuten tehdä nyt valmiiksi ja pakastaa pääsiäistä varten?Alkuperäinen kirjoittaja AARGH:juu ja hyvää pääsiäistä. Pääsiäismunat voi syödä jo nyt ja mämmin kans ni ei tartte sit pääsiäisenä tuhlata siihen aikaa.
Voisi vaikka huomenaamulla aloittaa, jos ei muuta tekemistä ole, noin niinkuin jouluaattona.
Kuinka ison puuro keität ja kuin kauan se hautuu?? Toi kuulostaa niin hyvältä idealta. Mä en halua aamulla odotella nälkäisten lasten kanssa puuroa... kun keittää sitä useamman litran niin keittämisessä menee enemmän aikaa kuin tuo 45min kun täytyy odotella maidon kiehumista...Alkuperäinen kirjoittaja hömppö:Kyllä kait se niinkin käy! Mä laitan puuron yöksi haudutuskattilaan niin on aamulla sopivasti valmista
Alkuperäinen kirjoittaja Vaniljatäti:Samalla voisi lämmittää vapunaaton nakit? :saint: