Riisipuurolle yliherkkä?

Meillä nyt pari yötä menny harakoille... Viime yö oli ihan kamalaa huutamista, vatsaan sattui, ja oireet oli melkolailla samanmoisia mitä tuossa Vaativa vauva -pinossa on kuvailtu sitä refluxia ja allergiaoireita jotka esiintyy tuossa muodossa.
*Yhtäkkistä kipuitkua hereillä tai nukahtamisen jälkeen
*Väänsi itseään kaarelle
*Kakkasi paljon, piereskellyt... aamulla tuli sitten sellainen iso märkä kakka, vähän sellainen maitokakan tapainen.. Siis kunnon ruikuli-ripulikakka...

Mutta nyt on kyllä ollut ihan ok taas- Nukkuu tuolla päikkäreitä jo toista tuntia...

Mutta johtuuko tuo siis riisipuurosta/vellistä? Onko täällä ketään joille riisipuuro ei ole sopinut ja minkälaisia oireita? (Muksu-riisivelliä syöty lauantaista lähtien, riisipuuroa maisteltiin ekan kerran tiistaina)

Toinen vaihtoehto on puolukka. Eilen ja toissapäivänä maisteltu Piltin uutta Puolukka-Päärynä-sosetta... Ja mietin, että voiko se aiheuttaa tuon? Eilen annoin sitä illalla riisipuuron seassa.

Kauravelliä ei syöty eilen, sitäkin on jo maisteltu parina iltana... Voiko se tulla viiveellä sitten?

Nyt jätän kaikki nuo pois, ja katsotaan sitten vaikka parin vviikon päästä jos kokeilis uudestaan varovasti, ja aamupäivällä.

Ja tuollaista huutoyötä ei ole siis aiemmin ollut. Porkkana aiheutti masukipua ja närästystä, mutta sitä ei ole syöty nyt pitkään aikaan.
 
teillä on tullut aika monta uutta juttua viikon aikana. Kannattaa lopettaa nyt nuo kaikki ja sitten ottaa uudestaan kokeiluun, yksi kerrallaan. Vaikka ihan vaan yksi viikossa tai kahdessa. Kun oireet voi tosiaan tulla melko viiveelläkin.
 
Meillä alotettu riisipuurolla puurottelu ja parin päivän jälkeen alkanut yölliset itkut ja piereskelyt. Ei ollenkaan meidän pojan tapaista. Myöskin ihottumaa tullut,pienen pieniä näppyjä pääasiassa kasvoissa mutta myös mahassa. Täytyy kokeilla jotakin muuta puuroa,ei taida meidän pojulle tuo sopia. On niin kova kasvamaan että tarvitsee kuitenkin puuroa iltaisin,velli maistuisi mutta se ei nälkää pidä. Mitä puuroa suosittelette?
 

Yhteistyössä