Republikaanivaikuttajat Harrisin taakse ...Trumpin kujanjuoksu kiihtyy

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Yhdysvalloissa yli 200 republikaania on antanut julkisesti tukensa demokraattien presidenttiehdokkaalle Kamala Harrisille, kertoo The Washington Post.

Entisen presidentin George W. Bushin, edesmenneen senaattorin ja presidenttiehdokkaan John McCainin sekä senaattori Mitt Romneyn entiset alaiset ovat allekirjoittaneet avoimen kirjeen, jossa kertovat äänestävänsä demokraattien Kamala Harrisia. Kaikki edellä mainitut ovat pitkän linjan republikaaneja.

– Tietenkin meillä on runsaasti rehellisiä, ideologisia erimielisyyksiä varapresidentti Harrisin ja kuvernööri (Tim) Walzin kanssa. Se on odotettavissa. Vaihtoehto on kuitenkin yksinkertaisesti kestämätön, kirjeessä sanotaan.

Nyt joukkoon on liittynyt myös ainakin viisi edesmenneen George H. W. Bushin entistä työntekijää.
 
vierailija
Trump-hypnoosin ote alkaa kirpoamaan republikaaneista kun ovat heräilleet siihen todellisuuteen kuinka sekopää Trump oikeasti on että pahin arkkivihollinen demokraattipuoluekin on houkuttelevampi vaihtoehto.
 
vierailija
Yle: Yli 200 republikaanivaikuttajaa kertoo äänestävänsä demokraattien Kamala Harrisia
Vaihtoehto on yksinkertaisesti kestämätön, kirjoittavat George W. Bushin, John McCainin sekä senaattori Mitt Romneyn entiset alaiset
 

Yhteistyössä