RELAATIO 1040 - IB

vierailija
Uusi relaatio tullut ja heti nousee seinä pystyyn. Muutaman sanan löysin, mutta siihen pysähtyy. Wikistä ei löydy sanoja, ei myöskään kansainvälisen organisaation sivuilta. Mistä lähteä etsimään vai onko kyse monesta eri asiasta, joiden lyhenne on sama.
 
vierailija
ihan sama jumi kuin edellisillä kirjoittajilla, kiitos kun avasitte tämän yhteisratkonta keskustelun, jospa se tästä nytkähtäisi liikkeelle. Ja jos tekijä, tai joku joka on jatkoja hoksannut, ois kuulolla, niin vinkkilöisistä ilahtuisimme, sen verran monta tuntia on tullut nyt tähän jotain logiikkaa etsittyä, mutta ei ole auennut lähtösanasta kuin juuri sama edellisten kirjoittajienkin mainitsema yksi sana, eli IB 4+4 ja 3+7 puuttuu, eikä kertakaikkiaan löydy mitä niihin voitaisiin hakea, a-pu-va!
 
vierailija
Just just. IB 4+4 ja 3+7 oli heti sellaisia että ei voinut mistään päätellä, eli ei loogisia eikä googlaamallakaan löydettävissä edes pienintä vinkkiä. Etsinyt sekä suomenkieliset että englanninkieliset lyhennelistat, eikä englanninkielisissä listauksissa, joissa on siis sata merkitystä lyhenteelle IB, ollut näitä. Eli ei relaatiota, vaan perustuu arvaukseen ja henkilökohtaiseen ajatuksenjuoksuun tai sisäpiirin juttuun, jota muut eivät voi arvata, eikä ole yleisesti kohtuudella etsittävissä ja pääteltävissä, niin silloin ei ole relaatio, valitettavasti. Lisäksi sanojen "johtumisjärjestys on väärä" jolloin edellisen perusteella ensiksi avautuva ei johdattele seuraavaan, vaan ne ovat väärinpäin johdoissa. Sorry. Mutta hei, tästä voi vain parantaa, kun hiffaa jutun juonen ja ajattelee ummikkona relaation etenemistä ratkojan näkökulmasta, ei oletuksia eikä omia keksintöjä, vaan logiikkaa ja hauilla löytyvää, niin homma toimii. Kiitos!
 

Yhteistyössä