recaro vai kiddy istuin

Olen ostamassa 3 vuotiaalle pojalle (12kg/92cm) kasvot menosuuntaan istuinta toiseen autoon. Nyt arvon recaro young sport istuimen ja Kiddy comfort pro istuimen välillä. Vähän arveluttaa tuossa kiddy istuimessa tuo etutyyny. Mahtaakohan poika sinne suostua? Onkohab kamalan kuuma talvivaatteissa?Mutta toisaalta 15kg kohdalla sen voisi ottaa pois. Kiddy istuin pärjännyt hyvin testeissä mutta recarosta en ole löytänyt testituloksia. Kokemuksia kaivataan molemmista istuimista. Turvallisuus on tietenkin ykkösjuttu. Harmi, että tuota Kiddy istuinta myy vain pikku pingviini. Vai tietääkö joku pääkaupunkiseudulla paikkaa jossa voisi käydä kokeilemassa?
 
Ai.. autoliiton testissä tuo Kiddy comfort pro istuin oli saanut viime vuonna arvosanan hyvä. Recaron istuimesta en ole löytänyt tuloksia. Missäköhän kuluttajalehden tulokset on luettavissa? Netissä niihin ei pääse kuin tilaajat. Missä mielessä tulokset olivat huonoja? Mitä istuinta itse suosittelisit? Nyt 13kg poikaa kun en voi vielä pelkkään turvavyöistuimeen laittaa. Apua tosiaan kaivataan ja kokemuksia.
 
Meinattiin viimeistään kesällä hankkia tämä: http://www.lastentarvike.fi/default.asp?docId=11971&paatuoteid=867&valikoimaid=6
Meillä poika 3v 14kg 93cm, vielä toistaikseksi mahtuu gracon duo xtp istuimeen selkämenosuuntaan. Testejä on katseltu autoliiton sivuilta ja vaikka mistä, mutta ei mikään turvavyöistuin tunnu kovin hyviä arvosanoja saavan. Tietenkin mennään vielä sovittamaan penkkiä, kun viimeksi katselin sitä liikkeessä sivutuet yms vaikutti hyviltä.
 
Eli Kiddya myy pääkaupunkiseudulla KULTAPIENI kirkkonummella. Muut myyjät mitä tiedän ovat Pikkupingviini Loviisassa, Vaippatalo Porvoossa ja Vauvapop Tampereella. Kaikilla myyjillä myös nettikauppa ja hinta istuimessa on sama.
 
sakkeus83
Tekivät meidän perheellemme erittäin tylyn tempun ostaessamme Kiddy Comfortia. Vauvapopista ehdottivat istuimen varausta seuraavaan päivään (jotta voimme vielä sovittaa lasta istuimeen), ja niin sovimme tekevämme sopien kellonajat yms., mutta seuraavana päivänä sovitusti paikalle lapsi sylissä saapuessani toivottu istuin oli myyty toiselle. Tällaista hyvän tavan ja sopimusjuridiikan vastaista toimintaa ei tule hyväksyä Suomessa.
 
Eikös se Vauvapop ole jo lopettamassakin. Ainaskin loppuunmyyntikyltit olivat ikkunoissa.
Kiddyn tyyppinen ja hyvä istuin on Cybex Pallas missä on kanssa se turvatyyny öapsen edessä. Näytti keväällä Tampereella kierrellessä myyvän Johanna ja Muksutalli.
 

Yhteistyössä