Raskaus + imetys RASKAUSOIREET

Kertokaahan te jotka olette tulleet raskaaksi vielä imetettäessä, että millaisia ovat olleet raskauden alkuoireet? Ovat oireet poikenneet? Vai onko yllättänyt ilman oireita? Entä onko tärpännyt ilman kuukautisten palautumista? =)
 
Mulla mieletöntä palelua iltaisin ja sitten alkoi taas se kuvotus, kuten ekallakin kerralla. Väsymys myös armotonta, varsinkin kun nyt tuo lepo enemmän kortilla... Yllätys oli, et eka raskaustesti väitti negatiivista, vaikka menkat olivat jo myöhässä, liekö johtunut siitä imetyksestä.
 
Annie Oakley ja Coatrack kiitos vastauksista. Entä ehtikö teillä alkaa kuukautiset uudelleen edellisen raskauden jälkeen? Esikoinen pian 6kk, imetän vielä eikä kuukautisia kuulu...Toiveikas silti olen...
 
Täällä myös samat oireet ilman imetystä raskautuessa ja imetyksen aikana raskautuessa.Ja parit menkat oli ekan ja toka välis.Ja nyt tokan ja kolmosen välis yhet.Imetän edelleen tokaa(nyt rv 25+4).
 
Ensimmäisessä raskaudessa ei ollut oikeestaan mitään oireita. Ainoastaan menkat jäivät pois. Nyt on pahoinvointia, väsymystä jne.. Multa kysyttiin neuvolassa, että millon lopetin imettämisen ja kun kerroin imettäväni edelleen, kehotettiin lopettamaan pikku hiljaa, koska hormoonit on niin erilaisia, ettei se ole hyväksi..
 

Yhteistyössä