Raskaana vai ei?

Hei!

Jos joku osaisi sanoa jotain, olisin suuresti kiitollinen...

Eli, sain ensimmäisen haalean plussan perjantaina kp 36/30 (tosin uskoisin, että silloin oli vasta dpo14). Lauantaiaamuna viiva oli ehkä hieman vahvempi. Testasin maanataina uudestaan ja testi oli nega (tai no ainakin toooosi haamu). Siitä suivaantuneena soitin lääkärille ja gyne ultrasi ja totesi, että limakalvo vasta hieman paksuuntunut, ei muuta. Laittoi lähetteen veritestiin, joka oli kuin olikin positiivinen. Uskalsin jo hieman hymyillä. No, eilen ajattelin vielä testata kotona, josko nyt jo olisi vahvempi viiva. Tulos, nega. Ei oikein edes haamua. Itku tuli. Soitin neuvolaankin, josta sanottiin, että maanataina jos ei vieläkään näy kotitestissä, niin sitten tutkitaan tarkemmin. Kysyn siis, että onkohan kenelläkään sanoa tähän mitään viisasta? Tiedän kyllä, että ajan kanssahan se selviää, mutta olen kovin ymmälläni. Varsinkin tuosta, että ensin kuitenkin ainakin haamuja sai aikaan ja nyt ei mitään. Ja silti veritesti oli positiivinen.
 
Mikä oli veritestin tulos? Verestä kun mitataan saada ihan numerona se tulos? Oliko reilusti yli 5? Kuinka herkkiä testit oli joilla testasit? Oliko kaikki samaa merkkiä vai eri? Kauanko pissa oli ehtinyt olemaan rakossa ennen testin tekoa? Ultrasta ei voi vielä alkuviikoilla nähdä oikeastaan mitään eli jos todellakin on vasta dpo14 ei ultrassa vielä näy paksua limakalvoa enempää.
 
Veritesti oli mallia joko-tai. Eli vastaus oli vaan positiivinen. Perjantaina testasin itseasiassa hädissäni kaksi kertaa. Aamun testi oli Acon10 ja päivällä Apteekin oma. Molempiin siis hyvin haalea, mutta selvästi punertava viiva. Maanatain testi oli Biocard ja eilen sellainen prisman Pregent stick. Niihin ei kumpaankaan tullut juuri mitään. Eli aamupissasta nuo muut oli. Yritän tässä nyt malttaa mieleni ja testata sitten maanataina. Ja joo, ehkä pitäisi käyttää samanmerkkisiä testejä, niin ei tarvitsisi sitäkin pähkäillä...

Muoks. Niin ja siis perjantaina olisi ollut se dpo14, joten ultrassa (maanataina) oli vähän enemmän, mutta ei toki paljoa... Luulisi silti, että jonkinlaista viivaa noihin kotitesteihinkin pitäsi jo saada..
 
Ultrassa yleensä, ja nyt joku tulee heti sanomaan että kyllä mulla näky, joo voi näkyä mutta YLEENSÄ, ei näy edes sikiöpussia varmasti ennen rv 5 tai 6 eli kun menkat on melkein 2 viikkoa myöhässä. Älä ole siitä huolissasi :hug: Apteekin oma on kai sama herkkyys kun Pregent Stick? Joten jos sillä näkyi jo pe niin pitäisi kyllä näkyä jo. Hmm... Voihan se tietysti olla, että oli joko kemiallinen raskaus tai varhainen km. Yritä malttaa odottaa muutama päivä. Äläkä menetä vielä toivoa! Jännää tuo, että veritesti on vaan +/- koska yleensä se otetaan nimenomaan sen takia että saadaan tarkka luku juuri sen takia kun noin pissatestit on joskus tuollaisia hankalia :D
 
Noppis
Itselläni haamun haalistuminen meinasi kyllä valitettavasti alkuraskauden keskenmenoa / kemiallista raskautta. Vuoto alkoi ihan parin päivän kuluessa. Toivottavasti sinä kuitenkin olisit raskaana. :hug:
 
Tulen nyt vielä kertomaan, kuinka kävi. Eli vuoto alkoi tosiaan vielä tuolloin samana päivänä, joten sitä se haamun haalistuminen tarkoitti. Iso kiitos kuitenkin kaikille tsempistä. Täytyy vaan kerätä palaset kasaan ja kohti uutta yritystä.
 

Yhteistyössä