Rasittaa kun opiskelijat valitaa kun ei ole mukamas rahaa, mutta silti mennään joka vkl baariin.

  • Viestiketjun aloittaja ärsyyntynyt
  • Ensimmäinen viesti
"eee"
Ensinnäkään opiskelijat ei käy baarissa viikonloppuna, vaan viikolla. Ja tiedätkö miksi?
Koska opiskelijabileet järjestetään viikolla, ja koska silloin baareissa on opiskelijoita varten inhimilliset hinnat (tyyliin kalja/siideri 2 euroa).
 
Opiskelijatko on sitten ainoat jotka valittaa? Niin valittaa yksinhuoltajat, muuten vaan huonotuloiset, alkoholistit sossupummit nistit ym. ja aivan varmasti osa heistäkin käy joskus baareissa. Ei ole varmaan kuitenkaan sulta pois kenenkään ryyppyrahat. Ja ymmärrän oikein hyvin että jos opiskelee vaikka viis vuotta putkeen niin on ihan kiva päästä viikonloppusin ulos. Ei ole iso raha mikä siihen sitten menee. Tunnen myös paljon opiskelijoita jotka valittaa siitä että eivät saa ostettua ruokaa kun ei riitä tuet.
 
svieras
No suurin osa juopoista ei tee mitään rahojensa eteen, muuta kuin ryyppää ja rahoitetaan me niidenkin elämistä. Tai työttömät, ryyppävät sit tai ovat vaan tekemättä yhtään mitään niin rahoitetaan sekin. Ja yhtälailla jokainen tukien varassa eläjä valittaa rahan puutteesta ja kyllä se on opiskelijoilla (jotka jotain tekevätkin tukiensa eteen) kaikkista pienimmät tuet!
 
"vieras"
Sitä kutsutaan opiskelijaelämäksi :D Ollaan valmiita syömään makaronia ja tonnikalaa, viikolla käydään useinkin oluella, mutta yleensä niitä menee vain yksi tai kaksi. Pääasia on käydä ja tavata kavereita. Viikonlopulla ei yleensä juurikaan käydä missään. Tenttiviikoilla illat ja viikonloput menee yötä myöten lukiessa. Aikansa kaikkea :D
 
  • Tykkää
Reactions: MorbidMama
OldGame
Kyllä minä (90-luvulla opiselleena kävin baareissa viikonloppuisin ja viikollakin. Opiskelut (5 vuotta) rahoitin opintotuella ja -lainalla. Töissäkin kävin. Vanhemmilta ei tukea tullut, joku silloinen kymppi tai vähän ruokaa joskus. Kaikesta tingittiin, mutta bailattiin...
 
"opiskelija"
Opiskelijat osaa juoda halvalla. En kyllä käy joka viikonloppu baarissa, mutta sillon kun käyn niin juon siellä yleensä 1-2 lonkeroa/siideria/paukkua. Käyn myöskin vain pienessa bubissa, jossa sisäänpääsy maksua ei ole.

On tietysti niitäkin joilla rahaa menee enemmän juomiseen, mutta he ovatkin sitten yleensä niitä jotka saavat vanhemmilta rahaa tai käyvät töissä enemmän kuin koulussa.
 
"aapee"
:rolleyes: Kylläpäs jotain ärsyttää mun vaahtobileisiin lähteminen. :D
Tuo sinun bileesi ja ilmoituksesi huomisesta luennosta oli "viimeinen pisara" joka laukaisi ärsyyntyneisyyden.

Kuningas alkoholia varten kyllä aina rahaa jostain löytyy. Kun kaikki rahat on käytetty sitten vaaditaan lisää ryyppyrahaa.

Ja aika heikosti on tilanne jos baarissa luodaan sosiaalisia suhteita. Tai saa sieltä lisää myötätuntoa sille kun valtio ei tue juomista tarpeeksi.
 
"Mila"
Mä olen opiskeleva yh eikä todellakaan ole rahaa ryypätä jatkuvasti. Myöskään lapsettomana opiskelijana ei tullut kamalasti bilettyä kun ei ollut rahaa eikä kyllä kamalasti huvittanutkaan.

Onnea ap loistavasta yleistyksestä! :flower:
 
"vieras"
Omana opiskeluaikana kotona vedettiin aina halvalla pohjat (joskus omatekoista olutta tai vironviinaa) ja laukussa oli usein taskumatti. Ja usein joku tarjosi juomat baarissa.
 
[QUOTE="aapee";24534442]Tuo sinun bileesi ja ilmoituksesi huomisesta luennosta oli "viimeinen pisara" joka laukaisi ärsyyntyneisyyden.

Kuningas alkoholia varten kyllä aina rahaa jostain löytyy. Kun kaikki rahat on käytetty sitten vaaditaan lisää ryyppyrahaa.

Ja aika heikosti on tilanne jos baarissa luodaan sosiaalisia suhteita. Tai saa sieltä lisää myötätuntoa sille kun valtio ei tue juomista tarpeeksi.[/QUOTE]

Katsos kun opiskelijat voi käydä myös töissä.
 

Yhteistyössä