Menu on ihan OK.
Alkukeitto hyvä.
Ravut ja niiden lisukkeet on hyvät. Lisäisin ehkä jonkun perusvihreänsalaatin.
Jos rapuja on 10/syöjä on tuo ns. pääruoka kyllä aika tuhti. Kuten täällä on jo ehdoteltu, jättäisin ne kaalikääryleet pois jo senkin puolesta, että niihin mennee enemmän aikaa/vaivaa kuin paahtopaistiin. Samoin jättäisin potut pois, noissa on minutsa jo aika paljon sitä syötävää muutenkin. Potut voi korvata vaikka ruokaisammalla salaatilla.
Kun itsejärjestän rapujuhlia, on ravut yleensä pääruokana (ja silloin niitä kyllä on vähän enemmän). Rapujen lisäksi tarjoan pöytään yhtäaikaa:
- yhden ruokaisamman salaatin (lähinnä ajatellen myös niitä, jotka eivät pidä ravuista). Ruokaisampi salaatti voi olla esim. joku pastasalaatti.
- Vihreäsalaatti
- graavilohta / lämminsavulohta
- lihalisuke, esim. paahtopaisti JOS tiedän, että syömään on tulossa "kala/äyriäisrajoittuneita".
- ja sitten tietenkin ne perinteiset rapujen kanssa: tilli, voi, aioli, sitruuna
Ja jälkkäriksi esim. Pavlova kauden marjoista. Helppo, hyvä ja näyttävä. Google löytää useita reseptejä.
Kerran olen järjestänyt rapujuhlat tyyliin "Amerikan syväetelä". Eli rapujen lisäksi pöydällä tarjottiin sanomalehtien päällä keitettyjä rapuja, kuoriperunoita, maissia ja uunissa haudutettuja sipuleita ja paprikoita. Lisukkeeksi siten esim. joku kermaviilipohjainen kastike tms. Se oli vähän erilaisempaa kuin mitä "yleensä tarjotaan".