Ranskan vaalien seurauksena euroopan Putinistit yhdistyvät!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Marie Le Pen, Perussuomalaiset ja Victor Orban muodostavat yhtenäisen venäjän liittouman EU politiikkaan. Vihdoin meille tulee todellinen vastavoima länttä vastaan!
 
vierailija
Marine Le Penin johtama oikeistopuolue National Rally on saavuttanut vaikuttavaa menestystä Euroopan parlamentin vaaleissa.

Nyt puolue on liittymässä uuteen oikeistolaisten ryhmään, nimeltään “Patriots for Europe,” joka sisältää myös Viktor Orbánin ja perussuomalaisten MEPit. Tämä uusi ryhmä on asettumassa parlamentissa kolmanneksi suurimmaksi voimaksi. Jos Marine Le Penin MEPit liittyvät tähän ryhmään, sillä olisi yhteensä 80 edustajaa. Tämä kehitys olisi merkittävä isku keskustalaiselle koalitiolle, joka pyrkii saamaan enemmistön parlamentissa varmistaakseen Ursula von der Leyenin toisen kauden Euroopan komission puheenjohtajana.

Ryhmän virallinen lanseeraus odotetaan tapahtuvan brysselissä maanantaina iltapäivällä.
 
vierailija
Tuo on kyllä parasta huumoria ikinä, että kun eurooppaan pitää saada suomalaisen äärioikeiston edustaja, niin nuoret persut äänestää sinne Sebun :D :D :D

Nyt se ei edes kelpaa nappia painamaan
 
vierailija
PS oli ID:ssä koko viime kauden ja äänesti kaikessa Putinin pillin mukaan. Nyt siirtyi Puolan natsien ja Italian fasistiveljien joukkoon, mutta ehdokkaan ollessa mikä on ei oikein pääse mihinkään tuossa porukassa.

Nyt rakas ystävä Le Pen on lähdössä myös ID:stä ja liittymässä Orbanin kanssa uudeksi putinistirintamaksi euroopassa. Tottakai persut yrittää mukaan, jos pääsee
 
vierailija
No olipa hyvä, että lopetin persujen äänestämisen eurovaaleissa. Enkä ollu näemmä ainoa.

En silti kadu sitä, että aikoinaan persuja äänestin. Heille piti antaa mahis. Paljon hyvää yritystä, mutta kaipa se sitten on niin, että kun pohjana on nimenomaan se "Kansanradioporukka" niin ei se voi hyvään johtaa.

Ei sillä että nää muutkaan puolueet niin ihmeellisiä olisi, mutta tietyt asiat ovat kyllä ihan no no: 1) Putin-sympatiat, vaikka vain osalla porukasta 2) Liiallinen ja epärealisitinen EU-vastaisuus 3) Estää Suomen mahdollisuuksia tulla vihreän siirtymän edelläkävijäksi. Pitäs nyt vaan myöntää, että se on tätä päivää eikä ihan kaikessa hannata vastaan.
 

Yhteistyössä