Rakenneutrassa näkyy pippeli=varma poika?

Siinähän se jo otsikossa tulikin eli jos rakenneultrassaviikolla 19-20 näkyy selvä pippeli (ei mikään sormi, napanuora tms.), niin voiko olla varma pojasta vaikka seuraavissa kolmessa ultrassa lääkärit ovatkin olleet sitä mieltä, että kyllä siellä tyttö on. Kukaan ei ole kuitenkaan näyttänyt tytön sukupuolielimiä... Omia varmoja kokemuksia kaipailisin! Kiitti!!!
 
Hei!

En voi sanoa, että omasta kokemuksesta olisi kysymys, mutta valitettavasti tiedän, että pippeli ei ole aina pippeli. Yksi parhaimmista ystävistäni on rakenneultran perusteella odotellut poikaa kaksi kertaa ja hänellä on nyt kaksi tyttöä. Eli valitettavasti ultran tulos ei missään nimessä ole 100 %. Joissakin sairaaloissa ei sukupuolta kerrota juuri siitä syystä, että tulos ei ole varma, vaan aina arvio. Napanuora voi erään ultraajan mukaan näyttää pippeliltä, jos on pieni osa jäänyt jalkojen väliin vauvan pyöriessä. Joten sun pitänee vielä jännittää, kumpi sieltä tulee!
 
Meillä ultraaja oli pippelistä satavarma, mutta itse sain enemmän "varmistusta" asiaan, kun näin kaverini rakenneultrakuvan, jossa vauvalla oli ihan prikulleen samanlainen valkoinen nappula jalkojen välissä, kuin meidänkin vauvalla ultrakuvassa. Ja kaverillani on tosiaan poika. Hämää vaan kovasti nämä lääkäreiden "kyllä tämä tyttö on"- kommentit... :)
 
Meille sanottiin että ihan selkeä poika, tosin kivekset ei ole vielä laskeutunut (rvk 25). Tuollahan tuo tyttö nukkuu! Tytöllä voi tuossa sikiönkehitysvaiheessa siis olla turvonneet häpyhuulet ja klitoris, joka siis sekottuu helposti pippeliksi ja kiveksiksi. Syntyessään ihan normaalit genitaalit.
 

Yhteistyössä