Rakenneultran epävarmat sukupuoliveikkaukset?

Hei!Tätä on varmaaan usein kysytty mutta itseäni vaivaa kun parisen viikkoa sitten kyselin rakenneultrassa vauvan sukupuolta sain kätilöltä hyvin poikkipuolisen vastauksen:"Kyllä se nyt näyttäis siltä että teillä ei mikään muutu".Hihkaisin että aijaa tyttö,kätilö siihen:"Niin eihän se ole varmaa :eek: "Tosiaan meillä on 2 tyttöä ja tämä kolmas lapsi syntyy maaliskuussa.Uskaltaisko ostaa jotain tyttömäistä vaatetta tuon kommentin perusteella vai pitäiskö ottaa tuo sukupuoliveikkaus vielä varauksella.Tämä kun jää viimoseksi lapseksi niin kiva se ois vielä niitä vauvanvaatteita muutamat ostella.Kuinka kauan yleensä rakenneultrassa menee aikaa meillä meni 20 minuuttia mutta tuntui että kätilöllä johonkin kiire hirmu nopeaa pyöritteli sitä anturia mahan päällä ja otti mitat,päänmittakin ihmeen pieni ei edes laittanut mitä viikkoa vastaa koska kait heitti sitten niin paljon lasketusta-ajasta,vauva kun oli sen 4 päivää nuorempi/pienempi mitä laskettuaika olis.Mites teillä onko nuo epävarmat juu näyttäis siltä ei ole varmaa veikkaukset kuitenkin pitäneet paikkansa?Kiitos!
 
No eihän se koskaan ole varmaa. Ja jos näyttää tytöltä, se on kuulema epävarmempaa kuin jos näyttäis pojalta...
Itsekin pojan kyllä ultrassa "hoksannut", tytöllä taas ei ole mitään siellä näkyvillä, mutta kun se kuvakulmakin voi olla milloin mitäkin...
 
Mä en kyllä luottaisi, jos noin epämääräisesti vielä sanonut asian. Toinen juttu jos näyttää ruudulta selvästi missä on häpyhuulet taikka pippeli/kivekset, niin silloin on jo hiukan varmempaa luottaa.
Itsekin saanut tän raskauden aikana erilaisia veikkauksia eri ultraajilta, vaikka luultavasti tää on vaan yhtä sukupuolta :D
 
Kiitos!Tosiaan itse en nähnyt koko vauvan alapäätä että olisin edes siitä voinut päätellä mitään =) vauva oli mahassa selällään sivuprofiili kuvia saatiin,tosin melko epäselviä verrattuna kuopuksen ultrakuviin silloin ultraajana lääkäri ja hän näki ne häpyhuulet ja oli tosi varma asiasta että tyttö se on.
 
Meille sanottiin että "kyllä tuo tytölle näyttäisi". Nähtiin itse pysäytetty kuva haarovälistä, ja erottui häpyhuulet selkeesti. Silti ultraaja sanoi että se on ARVIO, ja sanoi että älkää vielä vaaleenpunaseks huonetta maalatko, yhden mekon voitte ostaa. No tyttö sieltä sitten tuli.
 
Meillä rakenneultrassa lääkäri veikkasi tyttöä, sanoi että ei ole ollenkaan varma. 4 viikkoa sen jälkeen oli uusintaultra jossa oli eri lääkäri, kysyin sukupuolta niin sanoi heti että hän on tyttö. Joten sen perusteella olen tehnyt tyttömäiset hankinnat =)
 
Meillä veikattiin rakenneultrassa tyttöä (lääkäri ultrasi), mutta sanoi ettei pistä päätään pantiksi. Rv 28+ ultrassa sama lääkäri sanoi että varmasti poika tulossa ja näin itsekkin ne killuttimet. No nyt rv 34+0 lääkärin tarkastuksessa poika pysyi edelleen poikana. :heart:

Joten enpä oikein tuohon arvioon luottaisi.
 
Meillä veikattiin tyttöä. Lääkäri sanoi että hän ei ainakaan näe kivespusseja joten tyttö tulis:) En sitten tiedä kuuluuko niitä (kivespusseja) vielä näkyäkkään rakenneultrassa. Odotellaan!
 
Meillä 4d-ultrassa Femedassa sanottiin, että tyttö on tulossa ja luotan kyllä siihen :D Tai siis lähinnä tämän ultraajan kokemukseen ;)

Jos tiedätte jonkun jonka kohdalla Brunon "sana" ei olis pitänyt paikkaansa niin kertokaa :attn: :attn: Ihan mielenkiinnosta vaan...
 
kyllä siellä yleensä pippeli näkyis vaikka ei pusseja näkyiskään :D poikaa sanoi lääkäri pojaksi tossa rv 20+, ja nyt siis kätilö tyttöä tytöksi..Katsoi vielä noita napanuoran virtauksia ym, ja siinä samalla sitä haaroväliä, ja sillon totes että ei siellä mitään "ylimääräistä" näy. Koskaanhan noi ei ole satavarmoja juttuja, mutta laitteet on hyvät, ja jos hyvän kuvakulman saavat niin melko luotettavasti jo tossa rakenteessa pystyvät asian toteemaan.
 
Meille annettiin rakenneultrassa myös tyttöveikkaus. Kätilö sanoi, että tytöltä näyttää, mutta ei kannata vielä mitään mekkoja ostaa. Ei käyty muualla ultrassa tämän jälkeen ja tyttöhän sieltä tuli :)
 
No meillä esikoisesta näkyi selvästi pippeli ja poika todella tuli.
Tästä kuopuksesta ei meinattu millään saada hyvää kuvakulmaa ja kätilö sitten pitkän etsinnän jälkeen hyvin epävarmasti sanoi tyttöä odoteltavaksi..ei hankittu mitään tytön vaatetta tai tavaraa, mutta tyttö tuli kuitenkin :D
 
No onko kellään käynyt niin että ei ole näkynyt pippeliä mutta kivespussit on :p Tosiaan kuulema jos vauva istuma-asennossa kohdussa niin voi olla niin turvoksissa kivespussit ja pippeli liiskassa että näyttää pimpalta :/ Koskeekohan nämä just sitten perätilassa olevia,tavallaanhan se on istuma-asennossa silloin :eek:
 
Meillä on 2 molempia sukupuolia. Aina veikattu oikein. Varmaksi ei ole sanottu kuin yksityisellä nelosen kohdalla. Pysäytti kuvan jossa näkyi selvä pippeli. Papereissakin luki että normaalit pojan sukuelimet. Muulloin sanottu että tyttö luultavasti tai pojaltahan tuo näyttää. Kakkosen kohdalla piti vähän ruinata että kertoo. Oli ultraaja sen verran epävarma ettei halunnu sanoa. Lupasin etten syytä häntä ja et jos sanois vaikka 60%-40% kumpaa veikkaa. Veikkas tyttöä ja se se oli. Kyllä minä uskaltaisin muutaman tytön vaatteen ostaa noilla sanomisilla.
 
Meille veikattiin Jorvissa 2 viikkoa sitten kolmatta tyttöä. Sanoi että 85% todennäköisyys ja että kolme viivaa erottiin haaroista. Menemme nyt kuitenkin yksityiseen 4D-ultraan vielä lähiaikoina, perinne ollut myös muiden lasten kanssa, joten siellähän tuo varmistuu.
 
Alkuperäinen kirjoittaja bea83:
No onko kellään käynyt niin että ei ole näkynyt pippeliä mutta kivespussit on :p Tosiaan kuulema jos vauva istuma-asennossa kohdussa niin voi olla niin turvoksissa kivespussit ja pippeli liiskassa että näyttää pimpalta :/ Koskeekohan nämä just sitten perätilassa olevia,tavallaanhan se on istuma-asennossa silloin :eek:

Tässä raskaudessa on juuri niin että pippeliä ei ole näkynyt lainkaan, siksi varmaan rakenneultrassa lääkäri veikkasi tyttöä. Mutta rv 28+ pussit oli niin suuret jo että niistä näin jo itsekin että poika se on. Rv 34+ ei vieläkään näkynyt pippeliä mutta pussit oli vähän turhankin selvät
:D
Edellisissä ultrissa vauva on istuskellut perätilassa joten siksi vähän huonot näkymät olleet.
Esikoisesta näkyi selvä pippeli jo rakenneultrassa.
 
Tosiaan jos ihan rehellisiä ollaan niin toivon sitä poikaa :ashamed: Tämä kun jää viimeiseksi lapseksi niin ois kiva ollut jos nyt ois tullutkin se pikkuisäntä,toki tyttökin yhtä tervetullut ei sillä.Ajattelin että mitkä mahdollisuudet vielä on saada se poika tuon kätilön kommentin perusteella,kun itse ei oikein osaa sillälailla tulkita aina noita sanomisia niin täytyy saada jonkun toisenkin näkökulma asiaan :snotty: Oliko vähän epäselväst selitetty,omasta mielestänikin tuo kommentti oli vähän joo onhan se tyttö, en tiedä :headwall: Olis ollut mieluummin hiljaa tai ei olis edes pitänyt kysyäkään :|
 
Itse kävin rakenneultrassa 20+0 ja ihan jumissa siinä sitten (esikoista ootetaan), etten muistanut ollenkaan kysyä sitä sukupuolta että olisi katsonut. ihmeissäni vain tuijotin ruutua ja yritin saada jotain selvää. Muutenkin se ultraaja oli jotenkin "tönkkö", kertoili paljon, kaikki normaalia ja otti mitat, ja nekin olivat normaalin vaihtelun rajoissa. Eli ei sinänsä ilmeisesti huolta, mutta harmittaa kun jäi kysymättä... :( mies ei päässyt mukaan, se haluais niin tietää, että olis varmaan tajunnut kysyä...höh

Onko muilla jäänyt katsomatta, ja milloin sitten katsottu uudelleen/tarkemmin sitä sukupuolta seuraavan kerran?
 
Alkuperäinen kirjoittaja vendela84:
Onko muilla jäänyt katsomatta, ja milloin sitten katsottu uudelleen/tarkemmin sitä sukupuolta seuraavan kerran?
Esikoisesta meille ei kerrottu rakenneultrassa sukupuolta. Ja niinhän se yleensä menee, että jos kaikki on kunnossa raskauden aikana niin ei niitä kunnallisia ultria ole sen enempää, eli synnytyksessä se sukupuoli sitten vasta selviää.
 
hyvä että bea olit jo kysynyt tätä, itsekin mietin jo tulevaa rakenneultraa, että kuinka se sukupuoli siellä jo näkyy..minä taas en halua vielä tietää...
mä vaan epäilen että juuri siksi sen sieltä bongaan :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja Develly:
Meillä 4d-ultrassa Femedassa sanottiin, että tyttö on tulossa ja luotan kyllä siihen :D Tai siis lähinnä tämän ultraajan kokemukseen ;)

Jos tiedätte jonkun jonka kohdalla Brunon "sana" ei olis pitänyt paikkaansa niin kertokaa...Ihan mielenkiinnosta vaan...
Meillekin Bruno sanoi,että 100% varmuudella tyttö tulossa. Jotain pinkkiä on tullut hankittua =)

 
me saatiin tytöstä kommentti että

näyttäs ehkä tytöltä mutta 50% mahdollisuudella voi olla myös poika =) mutta tyttö se oli

tokasta pojasta totes heti että poika on että ei epäselvyyttä ja poika tuli

kolmannesta ei nähty kun vasta rv 36 kun aina oli jalat ristissä poika oli

nyt jännittää kumpi tulossa itellä kyllä veikkauksia mutta saa nähdä näkeekö.

kuka teille ylensä tekee ultrat?
 

Yhteistyössä