raamattukerho, keskustelua uskon asioista...

  • Viestiketjun aloittaja maariah...
  • Ensimmäinen viesti
maariah...
Tietääkö kukaan missä voisi netissä keskustella uskosta/raamatusta netissä? Ei mikään 'lahkolaisten' paikka vaan ihan ev.lut pohjalta olevaa keskustelua. Olen vasta löytänyt oman uskoni.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Rukoilijasirkka:
Jos oot vasta tullut uskoon, niin turvallisinta sun ois kai keskustella seurakunnassa. netissä on kaikenlaista sekopäätä.
Suosittelen myös sitä että keskustelet asioista kasvokkain muitten uskovien kanssa seurakunnassa. Täällä netis kun et tiedä millaista "keskusteluseuraa" todella saat.

Tässä kuitenkin muutama nettivinkki: Sivustolla Kotisatama.net löytyy kohta "sielunhoitajat". Sieltä löydät turvallisen ihmisen jonka kanssa voit keskustella sähköpostitse.
NetMission on Hellareitten kristillinen portaali. Siellä on ihan hyvää ja asiallista keskustelua.
Kotimaa.fi sivustolta löytyy kans ihan asiallista nettikeskustelua. Aika teologista kylläkin. Niin ja tämä keskustelupalsta on ällöttävän hidas.

Kannattaa tutustua myös kansanlähetysopiston Verkkooraamattukoulu.fi kursseihin. Uusia kursseja alkaa syksyllä ja niissä on suljettu ryhmä, eli keskusteluun pääsee nukaan vain jos on ilmoittautunut kurssille. Tämä on luterilainen, herätyskristillinen ja tosi asiallinen ja kiva juttu. Suosittelen lämpimästi.

Osoitteet voi olla väärin, mutta Googlella löytyvät. :flower:

Siu =)



 

Yhteistyössä