pystyttekö olemaan kotona

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Just ja Just ehkä pystyisin. Esikoinen täyttää kesällä 3 v ja pikkusisko kesällä 1v. ja kuukauden päästä aloitan pääsääntöisen työn. esikoisen kanssa onnistui, mutta kulut ovat kasvaneet, joten pakko lähteä tienaamaan.
 
kotiäiti
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Kyllä. Me luovutaan joistain haaveista nyt, ku lapset on pieniä. Sitte ku kasvavat, niin aletaan miettimään niitä haaveita. Pienten kans pärjää pienellä. Aikuiset vaatii, lapset ei. Meillä siis mies tienaa yksin ja en ymmärrä, miten ei pärjättäis. Meille se on isoin rikkaus, että lapset hoidetaan kotona.
PEESAAN :)
 
vieras
olen ollu 2,5vuotta nyt kotona...2v ja pian 1v lapset. meinaan olla kotona ainakin syksyyn. en tiedä kauanko olen kotona vai tekiskö lisää lapsia vai meniskö takasi töihin! kaipaa sitä työelämääkin välillä,mutta kotonakin pystyn olemaan kyllä jos haluan!!! mikään ei ole pakko paitsi kuolla=) laskut,lainat ja kaikki saa sumplittua sen verran et kotona mahdollisuus olla. mies käy töissä:)
 
Kinela
en pysty varmaankaan olemaan. Vaikka mielestäni ainakin 2v asti lapsen paras paikka ois kotona. Ei tässä auta muuta kun toivoa, ettei mitään isompia kuluja tuu mistään (esim autosta) ettei mee konkkaan.
 
Yksinhuoltajalla voi tulot jopa nousta kun äippäloma loppuu ja kotihoidontuki alkaa... Varsinkin jos on enemmän kuin 1 alle kouluikäinen lapsi. Joten vois ajatella että jos ekat 9 kk pärjää niin miksei sitten sinne 3v asti..
 

Yhteistyössä