Pystyisikö toimimaan ihotautilääkärinä?

Kyllä, varsinkin niillä palkoilla...

Kaikkea tuollaista mullekin tulee 'kentällä' vastaan, ja ihotautilekuri sentään osaa varautua niihin etukäteen, minä en :D. Pari tiukkaa tilannetta on ollut mutta hyvin oon selvinnyt.
 
"juu"
Kyllä voisin toimia. Ei tehnyt pahaa, ennemminkin mielenkiinnolla katsoin kuvia. Ainoa, joka oli vähän puistattava oli se karvakieli, mutta se johtunee siitä etten ollut edes koskaan kuullut moisesta. Mutta siis kyllä, voisin toimia ihan hyvin ja olis jopa mielenkiintosta.
 
myrkytysoireita
[QUOTE="juu";22640578]Kyllä voisin toimia. Ei tehnyt pahaa, ennemminkin mielenkiinnolla katsoin kuvia. Ainoa, joka oli vähän puistattava oli se karvakieli, mutta se johtunee siitä etten ollut edes koskaan kuullut moisesta. Mutta siis kyllä, voisin toimia ihan hyvin ja olis jopa mielenkiintosta.[/QUOTE]

En haluaisi vaikka ehkä pystyisinkin. Syitä vaivoihin ei oteta todesta ja koko systeemi on hirvittävän kallis yhteiskunnalle.

Tämä kannattaa lukea:
Ksikirjoitus
 
No mikä jotten. Lääkäri se ei hirmusti niitä potilaita kuitenkaan varsinaisesti hoida.
Pitkälle edennyt melaanooma on jotain niin järkyttävää kokonaisuudessaan, ettei sen jälkeen juuri mikään ihoon liittyvä liiemmin hetkauta.
 

Yhteistyössä