Pyörägallup!

  • Viestiketjun aloittaja Mietiskelevä
  • Ensimmäinen viesti
Mietiskelevä
Minkämerkkinen tai -mallinen olisi hyvä ensimmäiseksi pyöräksi 3-vuotiaalle? Nopsalla näyttäisi olevan joku malli tarjouksessa 99 e, onko siitä Hobby Hallin (sarda?) pyörästä kokemuksia?
 
yxz
Käy ensiksi lapsen kanssa kokeilemassa, tarvitseeko olla 12" vai meneekö jo 16" pyörä, liian isolla ei opettelu onnistu, pienemmällä on paljon helpompaa. Sen jälkeen kannattaa vasta ruveta miettimään merkkiä =)
 
Sarda pyörästä, itselleni ostin viime keväänä ja nyt ohjaustanko ihan täynnä ruoste täpliä. Säilytetty katoksen alla suojassa, mutta ei lämpöisessä varastossa. En suosittele Sardaa ainakaan!
 
Meillä nyt kolmevuotiaalle hankittiin jo viime kesänä 12 tuumainen nopsa. Viime kesänä polkeminen oli vielä hankalaa, mutta nyt viime viikonloppuna kaivettiin pyörä esiin ja säädöillä saatiin se ihan sopivaksi. Polkeminen sujui hienosti, ihan ok pyörä.
 
uudessa kax plussassa oli noista pyöristä. Kyllä nuo kotimaiset näyttäisivtä ulkolaiset voittavan....
Meillä kohta 4 vuotiaalle ostiettiin sarda nova 16 tuumaa. Ei vielä kovin käytetty, etten osaa sanoa onko hyvä. Mut lue toi juttu. Noissa vaihtelevat mm. toi satulansäätö, mikä on hyvinkin ratkaiseva lapsen pituuden kannalta.
 
Isovanhemmat ostivat viime keväänä 3,5 -vuotiaalle pojallemme Marvin Timmy 12" pyörän. Aluksi säikähdimme ostosta, kun olisimme halunneet jonkun tunnetumman merkin eikä mitään halpis -pyörää, ja sitten säikähdimme enemmän, kun poika ei meinannut jaksaa polkea yhtään pyörää, kun niin raskaat polkimet olivat. Vika kuitenkin korjaantui, kun huomasimme, että pyörä oli väärin koottu, joten irrotimme renkaat ja kokosimme mutterit ja nippelit oikeaan järjestykseen, jonka jälkeen pyörä toimi kuin unelma. Pyörä on Taiwanissa valmistettu, mutta niin on moni muukin esim. Nopsa, jota monet pitää merkkituotteena.
 
Me ostettiin tytölle (2v9kk) Nopsa ja ihan hyvältä pyörältä vaikuttaa, paljon paremman olonen kun noi marketti pyörät vaikka hinnassa ei paljon ollu eroa, kun Nopsat nyt tarjouksessa. Urheiluliikkeen myyjä vakuutti että kestäviä pyöriä on, mutta sen näkee sit pidemmän ajan päästä kuinka kestää, hyvin neiti sillä ainakin ajelee! =)
 
Peikkomuori
Meillä ollut tunturi tenva ekana pyöränä todella hyvä ostos oli, nyt menee pikku veljelläni, poikani todella raisun käytön jälkeenkin oli kuin uusi!!

Seuraavaksi ostimme Helkaman polkupyörän hyvä olinyt toinen Helkama menossa ja edelleen en voi kuin kehua!!

Olemme ostamassa tytölleni polkupyörää ja ostamme joko Helkaman tai tunturin polkupyörän... Myös omien kokemusteni perusteella ovat kestävimmät merkit.
 

Yhteistyössä