Putkitettu korva vuotaa!

Poika viikolla valitti korvaa, lääkäriin, korvat ok. To-yönä oksenteli, ei lämpöä. Viime yönä alkoi oik. korva valua limaa. Soitin äsken päivystykseen, käski antaa buranaa ja laittaa korvaan tippoja.
Siis eikös se lima pitäis heti imeä sieltä pois ettei tuki putkea :confused:
Poika kalpea, ei ruokahalua, mutta ei kivulias ei ole juuri koskaan tulehduksia valittanut.
Joo kivaa tää sairastaminen vkl :headwall:
 
Viimeksi muokattu:
sh
Kyllä, jos putkikorva vuotaa niin se pitää imeä päivittäin kunnes vuoto lakkaa. Yleensä vieläpä otetaan eritteestä labranäyte niin nähdään mikä pöpö siellä kasvaa. Ihme touhua siellä.
 
Joo kuulemma lääkäristä kiinni...Silmätippoja laitoin. On kerran aiemminkin putkituksen jälkeen vuotoa ollut, mut nyt kun tuo yleisvointi on kehnoa muutenkin...PLÄÄH!
Yksityisille ei näytä olevan aikoja la-su...
 
ei meillä
ei meillä ole ikinä putkikorvista mitään imetty. Ja kun tulehdus oli, niin se erite oli sellaista keltaista valuvaa ja erittäin pahan hajuista. Eikä mitään kirkasta limaa.
 
On meillä pojalla jouduttu imeä putkikkorvaa niin kauan, että vuoto lakkaa. Putki voi tukkeutua. Lisäks on aina otettu bakteeriviljelynäyte korvasta, että tietää oikeen antibiootin. Eikä meillä ainakaan ikinä oo pelkät tipat riittäny että kehottaisin menemään lääkäriin :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja ei meillä;24550359:
ei meillä ole ikinä putkikorvista mitään imetty. Ja kun tulehdus oli, niin se erite oli sellaista keltaista valuvaa ja erittäin pahan hajuista. Eikä mitään kirkasta limaa.
Sitä limaa onkin, en vaan väristä kirjoittanut...Ei haise kuitenkaan. Nuhaa ollut viikkoja, että luulen siellä pöpöjen jylläävän.
Kai se pakattava pikkuveikka, eväät reppuun ja lähdettävä jonottaa päivystykseen..."kivaa" kun sekin siirtyi tk:sta Keskussairaalaan...!
 

Yhteistyössä