Putinin kätyri, Antti "gulag" Häkkänen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Suora lainaus: "”Yleensä olen löytänyt pykälät kuntoon, ja tässä kevään aikana yritän löytää niin, ettei tällainen reservistä karkaaminen olisi enää mahdollista”,

Ne todelliset kysymykset jäävät vastaamatta. Mitä Nato-jäsenyys tarkoittaa varusmiesten kannalta, jos eteen tulee kova paikka jonkin liittolaismaan rajalla? Mitä jos Unkarin aluevaatimukset Ukrainan suhteen konkretisoituvat ja suomalainen varusmies joutuu sotaan Ukrainaa vastaan Venäjän liittolaisena? Mitä Nato-jäsenyys tarkoittaa silloin suomalaisen reserviläisen kannalta? Mitkä ovat suomalaisen asevelvollisen oikeudet ja velvollisuudet osana Nato-puolustusta? Miten asevelvollisuutta pitäisi kehittää osana Natoa?

Näihin ei tule vastausta puolustusministeriltä. Tulee vain, että reservin kieltäytyminen tehdään laittomaksi ja suomi Venäläistyy ottaessaan käyttöön itänaapurin opit pakottamalla suomalaiset jenkkien imperialistisiin sotiin.

Nyt tästä voi vielä kieltäytyä, koska Häkkänen ei ole vielä löytänyt pykäliä suomalaisen reserviläisen lopulliseen alistamiseen. Isänmaallinen sotilasvalan vannonnut ei sitoutunut nato-sotiin.
”Miettikää että kokoomusnuorilla on outo palkallinen vapaapäivä Yhdysvaltain itsenäisyyspäivä, mitä vit..”

Ja sitten on kuitenkin teidän kommareiden mielestä

Putinin kätyri, Antti "gulag" Häkkänen
 

Yhteistyössä