No ohjeessa oli 13-15 dl jauhoja ja mielestäni 12 ja puoli laitoin, joten ei pitäisi olla liikaa... Ja voita käytän. Kohotan liikaa? Jätän taikinan kulhoon ja annan olla niin kauan kunnes pinta on noussut kulhon reunan tasolle - siinäkö vika?Alkuperäinen kirjoittaja no:liikaa jauhoja? käytäthän oikeaa voita? miksi kohotat liikaa?
"loiistraantuu"?? Vitsi mikä sana, mitä se edes tarkoittaa?Alkuperäinen kirjoittaja Zoe-F:Mie sekotan taikinan, mutta jätän sen vielä sellaseks että loiistraantuu joka paikkaan, vaivaan sen ja annan kohota lavuaarissa jossa kuumaa vettä.
Kohotuksen jälkeen vaivaan tarpeeksi jauhoja vielä sekaan, niin että just ja just saa leivottua.
Pellille uunin päälle kohoamaan hetkeksi.
Käytän muuten rypsiöljyä leivonnassa.
Ok, kiitos kaikille! Parempi onni ensi kerralla.Alkuperäinen kirjoittaja nainen:älä tee ohjeen mukaan, niissä käsketään laittaa ihan liikaa jauhoja
liistraantuu painovirhe paholainen pääsi käymään.Alkuperäinen kirjoittaja Namu:"loiistraantuu"?? Vitsi mikä sana, mitä se edes tarkoittaa?Alkuperäinen kirjoittaja Zoe-F:Mie sekotan taikinan, mutta jätän sen vielä sellaseks että loiistraantuu joka paikkaan, vaivaan sen ja annan kohota lavuaarissa jossa kuumaa vettä.
Kohotuksen jälkeen vaivaan tarpeeksi jauhoja vielä sekaan, niin että just ja just saa leivottua.
Pellille uunin päälle kohoamaan hetkeksi.
Käytän muuten rypsiöljyä leivonnassa.
Heh, en mä ole "liistraantumisestakaan"(!) kuullut...Alkuperäinen kirjoittaja Zoe-F:liistraantuu painovirhe paholainen pääsi käymään.Alkuperäinen kirjoittaja Namu:"loiistraantuu"?? Vitsi mikä sana, mitä se edes tarkoittaa?