pulauttelu/oksentaminen


meillä tyttö nyt 1kk ja saa rintamaitoa+äidinmaitokorviketta.
Äidinmaitokorviketta menee noin 600ml-800ml /vrk, ensin kokeilin tuttelia mutt se ei oikeen sopinut tyttö alkoi siittä kitiseen ja puklasi vähäsen sitten vaihdoin nan 1 ja puklaaminen ja kitinä jatkui silloin aloin antamaan cuplatoonia myös. Viimeviikkon perjantaina käytiin neuvolassa ja se suositteli tuttelin omen oliko nyt noin mutt se mikä olis hellempi vatsalle mutta sehän on niin paksua melkeen ku velli ja nyt tyttö melkeen oksentaa sitä ja kakka kin on muuttunut vähän vihertäväksi.
Pitäisikö vaihtaa takaisin nan1 ja kokeilla antaa rela tippoja tai jättää jekovitin kokonaan pois vähäksiaikaan
Puklu on tosi kirkasta välillä ja sitä voi tulla aika paljonkin välillä...

Eilen kävin vyöhyketerapiassa tyttönkaa mutt ei sekään tuntennu ett jalkapohjissa olisi ollut mitään erikoista.

Nyt otetaan hyviä neuvoja vastaan en enään tiedä mitä tehdä :'(

sanna 84 ja tyttö 1kk 3pv
 
Oletko antanut nan1:stä valmiina vai sitä maitojauhetta? Meillä oli runsasta pulauttelua nan1:stä ja kokeiltiin neuvolan ohjeiden mukaan myös tuttelin omneo, josta pulauttelu kaksinkertaistui. Aloin tekemään korvikkeen nan-jauheesta ja pulauttelu loppui siihen. Valmiit tetrat ei sovi meidän massulle ollenkaan.
 
HMML
Korviketta syövien vauvojen kakka yleensä aina kait onkin vihertävää (meillä myös) ja aika erilaista kuin pelkkää rintamaitoa saavien.
Meillä taas Tutteli aiheutti kirkasta ja tosi pahan(oksennuksen)hajuista rajua pulauttelua, Nan on sopinut paremmin. Kokeilemalla sen oppii. Kirjoitit, että Tutteli aiheutti vähemmän vatsavaivoja, jospa palaisit siihen? Tai sittenhän on olemassa sellaisia tavan korvikkeelle allergisten vauvojen erikoiskorvikkeita, niihin käsittääkseni tarvitaan neuvolasta lääkärin resepti.
Kysy ihmeessä uudestaan neuvolasta ja kerro, että Tutteli Omneo (muistaakseni se on tuon nimistä, ei olla kokeiltu meillä) ei sopinut.
Erimerkkisiä D-tippoja voi toki kokeilla myös. Meilläkin puklaillaan edelleen kovasti, jotkut vauvat vaan ovat sellaisia - mutta toki, jos se muuttuu ihan oksentamiseksi ja on tosi rajua, on asiaa tutkittava tarkemmin. Kasvaako vauvasi kuitenkin normaalisti?
Toivottavasti vauvasi masu siitä rauhoittuu, älä hätäile vaan ota huomenna yhteys neuvolaan ja kerro huolesi. :flower:
 

Yhteistyössä