Puhelinmyyjät?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miten suhtaudut? Mitä sulle myydään?

Mulle yritetään myydä lehtiä, sähköä, nettiä ja puh.liittymiä. Toisaalta tekis mieli laittaa puhelinmarkkinointikielto mut toisaalta välillä tulee hyviäkin tarjouksia.

Mites sulla?
 
Yksi sai vihiä daamistani ja yritti hyväksikäyttää tätä juuri kun oli saapunut maahan. Tyypin edustama yritys ei koskaan selvinnyt mutta hän yritti kaupitella jotain ulkomaalaisille tarkoitettuja kotiutumispalveluja. Mielenkiintoista että se numero mihin hän soitti oli vasta hankittu prepaid-liittymä ja se oli annettu vain yliopiston tutoreille yhteystiedoksi. Hänen oma ulkomaalainen sim-korttinsa oli toisessa puhelimessa kiinni ja sillä hän hoiti yhteydenpidon perheeseensä kotimaassa (whatsapin kautta). Voi päätellä että joku yliopistossa antoi numeron ulkopuoliselle.
Muutama päivä puhelinsoiton jälkeen hän tapasi minut ja aloin hoitamaan normaalisti tutoreille kuuluvia tehtäviä. Siitä se meidän suhde sitten alkoi.
 
  • Vau!
Reactions: Lispetti
vierailija
Lehtiä, bambutuotteita, vitamiinia, kasvoseerumia nyt viimeisimmäksi.
Yritän mahdollisimman pian sanoa että kiitos ei en nyt osta hyvää päivänjatkoa. Myyjät on vaan sellasia turbohuulia että on vaikea saada sanotuksi väliin mitään. Ne pääsis nopeammin soittamaan seuraavalle jos saisi lopetettua turhan puhelun.
 
Saatan lähteä vedättämään jos on huonokäytöksinen myyjä.😳

Ei usein kyllä oo soiteltu, laitoin kai joskus jonkin eston.🤷‍♀️
 

Yhteistyössä