Pottalakko

Meidän pojalle 2.6 vuotta on tullut pottalakko. Ei suostu menemään potalle.
Alku näytti lupaavalta meni mielellään ja istuikin siellä. Välillä jopa tulikin jotain. Hoidossa kyllä istuu ja tekee jopa isommat asiat.
On yritetty tarroilla kirjoilla ja näyttää omalla lempipupulla kuinka pupukin istuu potalla.
En ole nyt viitsinyt pakottaakaan. Ehkä ohimenevä vaihe.
Kesällä lomalla lähtee ainakin pävävaippa pois. Maalla voi juosta ilman
housuja.
Kaikki vinkit kyllä kelpaa. Onko tämä normaalia. Tyhmiä kyselen, koska lapsia ei ole kuin tämä yksi. :'( :'( :)
 
Meidän tyttö ollessaan reilu 2 vee aloitti myös pottalakkoilun, vaikka oli jo muutaman kuukauden ajan ollut jo täysin kuiva päivisin. Meillä vaikutti lakkoon selvästi koiranpennun saapuminen kotiin (niin hassulta kun kuulostaakin!) Tyttö ei suostunut käymään potalla, eikä pöntöllä,meillä myös oli käytössä tarrat palkintona. En jaksanut ottaa asiasta mitään stressiä ja siirryttiin suosiolla takaisin vaippoihin. Muutamien kuukausien kuluttua kokeiltiin pottaa uudestaan ja lähti hienosti käyntiin. Eikä mennyt kauaan, kun oppi taas kuivaksi ja ongelmia ei sen koomin ilmennyt! Nyt neiti on melkein 4-vuotias ja kuiva ollut myös öisin jo pitkään. näin siis meillä...

En tiedä onko yleensä eroja poikien ja tyttöjen kuivaksi harjoittelulla... Mielestäni asiasta ei kuitenkaan kannata ottaa stressiä, kyllä ne jossain vaiheessa varmasti oppivat kuivaksi!
 
Meillä tyttö pian 3 v tekee usein pissat pottaan, tehnyt jo n. 2,5 vuotiaasta, mutta vauvan syntyessä marraskuussa, alkoi käyttää enemmän vaippoja, nyt taas tekee pottaan, mutta ei osaa sanoa koska hätä on. Pidän silti usein päivisin ilman vaippaa, pitää vaan muistuttaa potalle menosta, meneekin onneksi usein itte, mutta pitää mainita asiasta. Tarroja liimataan että innostaisi lisää. :)
 
Mites teillä nyt sujuu?Meiilä oli taantumavaihe pitkään pottailussa.nyt neiti päivisin ilman vaippaa,mutta yöllä pitää varoiksi.Ei kyllä yölläkään pissannu vaippaan ole.Minä vain jätin painostamasta liikaa.
 
Joopa joo. Poika palasi tänään lomalta mummolasta. Oli 4 viikkoa lomalla maalla, josta me
2 viikkoa läsnä. Oli päivisin ulkona ilman vaippaa, mutta ei suostu potalle.
Hoidossa käy hemmetti jopa isossa kesähoidossa , jossa oli 2 vkoa. Ei sitten saanut mummo eikä me enää potalle. Rupeaa olla rahkeet lopussa.
Nyt mitä mä teen...!!!!!!! En voi pakottaa tulee kammo. Ei suostu pöntölle pienetäjän kanssa.
Rakkaat siskot nyt tarviin apuja soitin jo neuvolaan. Sanoivat pidä tauko, yritä uudestaan.
Auttakee...... kaikki on kokeiltu lahjonta kiristys ja uhkailu. Mikään ei auta. Vaikka olisi märät
kalsarit ei auta.
Nyt yritetään uudestaan. Poika saa valita taikapotan Prismasta, jonka isä ostaa. Menevät kahdestaan ensi viikolla.Ei se ole taikapotta vaan kallein mahdollinen jotain 30 euroo.
Kun ei ole ollut skidejä ja en enää voi saada niin neuvoja kaivataan eikä vittuilua lapsen
kehityksestä.
Töissä ei voi jutalla kaikille näistä jutuista, koska tuntuu olevan monilla ihmelapsia, jotka tekee
mitä vain. Ikää nyt 2 v 11 kk.
 
Mulla 2v 6kk, jolla alko totaalinen pottalakko viime viikolla. Oli kans 4 vkoo tos kesälomalla, jota ennen pottailu suju jo jotenkuten. Viime viikolla kun hoito alko pph:lla taas, pottailu suju välillä, nyt ei enää ollenkaan. Ei sano kans et on hätä, kakka hädän yllättäessä juoksee jonnekkin piiloon.. :headwall:

Ei tähän varmaan auta, kun aika..
 

Yhteistyössä