Potta kiinnostaa!

Tässä taannoin vastailin eräälle jolla myös oli potatus ongelmia..
Meillä kun kakspuolikas poika ei suostunu hetkeäkään olemaan ilman vaippaa! No tässä männäiltana sitten pojalle ilmoitin että nyt vaippa pois ja kalsarit jalkaan!!
Oli poika senverran hyvällä tuulella että jopa totteli :x

Sinäiltana vaihdettiin kahdet kalsarit kun ei potalle ehtinyt, seuraavana aamuna (kun vaippa otettiin taas pois) tuli yhdet pissit piiloon kun potta oli "kadoksissa" ja tänä iltana ei tullu kalsaripyykkiä ollenkaan!

Nyt kuitenkin laitan vaipan aina ulos ja matkalle, kolmen päivän pottaharjoituksilla ei vielä suuria pidätellä :D

Oli muuten aina näppärä juttu, meinaan nuorempi puoltoista vuotias haluaa kans potalle ja tekeekin sinne jotain! Huomasin että kyllä tää nuorempikin tunnistaa hädän ja kiiruhtaa potalle jos pissittää :D

Tää oli vähän liian helppoa... joku juju tässä vielä on :D
Molemmat kuitenkin unohtaa koko potan HETI kun vaipat saa jalkaan
 
Meillä on menossa sellainen vaihe 1,5v tytöllä, että pottailu on in! :D
Nyt on matot olleet rullalla reilun viikon ja tyttö on saanut viilettää sisällä ilman vaippaa. Tuloksiakin alkaa pikku hiljaa tulla.
Esim. Kakka on tullut nyt kolmena päivänä hienosti pottaan. Pisuja on tullut sekä pottaan, että lattialle. Sanoo "pissa" ja "kakka" ja tarkoittaa sanoilla aivan oikeaa.

Olen tehnyt sellaisen havainnon, että tytsy tekee kolmet pissat, yhdet isot ja kahdet pienemmät aivan lyhyen ajan sisällä ja sitten on pidempi tauko. Nyt niiden kolmen pissan ajoittaminen pottaan on vielä hakusissa, siis että kaikki osuisivat sinne. Mutta hyvä näinkin, en ota mitään tressiä asiasta, vaan pikkuhiljaa edetään. Ja säästetäänhän näin paljon vaippojakin. Syksyllä on odotettavissa kuitenkin takapakkia, kun menen töihin ja lapsi aloittaa hoidon.
 
pinguviini
Meiilä on vasta nyt päästy kunnolla vaipattomaan aikaan. Tyttö 2 vuotta ja 7kk. Ei olla varmaan kuukauteen enään sisällä pidetty vaippaa, koksa osaa mennä itse oma aloitteisesti potalle. Ulkona ja unien aikana on laitettu.
Tänään uskallettiin lähteä ulos ilman vaippaa äänestysmatkan ajaksi, koska pisu tuli pottaan ennen lähtöä, kun tytön sinne vein. vielä en yövaippaa ota pois, koska neiti on kipeä.
 
Lilliputti
Meillä esikoinen nyt 2,1v ja pissalla ja kakalla käy itse kun siltä tuntuu =) Hän ei vaippoja tarvitse yöllä,ulkona tai matkoillakaan enää.
=) Ja helposti on meillä mennyt. Ajattelin että se tulee olemaan vaikeampaa,mutta eipäs ollut ;) Hienolta kyllä tuntuu nyt :whistle: Jos yöllä pissattaa,niin tyttö kyllä herää ja pissalla on käyty. =) =) =) Onneks tää meni näin kivasti!!
 

Yhteistyössä