"Potkut" uskonnon takia

vierailija
Ja islaminuskoiset eivät käytä kahvi- ja tupakkataukoja vaan painavat töitä niska limassa tauon aikana? Minulla on jostakin syystä päinvastaisia kokemuksia...
Turha itkeä, ettei turvapaikanhakijat halua töihin, kun ei heitä edes haluta palkata. Itselläni on paljon maahanmuuttajataustaisia työkavereita, osa todella laiskoja ja tyhmiä kuin saappaat, eivätkä halua edes suomea opetella, vaikka työssämme suomen osaaminen on välttämätöntä. Osa taasen on ahkerampia kuin kantaväestöön kuuluvat työkaverit...
 
vierailija
Niin juuri. Olisi hauska tietää, mitkä tässä olivat perustelut.
Että riittääkö ihan vain se, että menee työhaastatteluun, horisee jotain hulluuksia uskonnostaan, ja sitten valittaa kaupungille, kun ei (ihme ja kumma) tullut palkatuksi.
Kannattaisi useammankin työttömän tätä kokeilla. Paitsi veikkaan, että ei koske kuin muslimeja, eli kannattaa sellaista esittää, jos ei ole.
Odotetaan että joku muslimi sanoo Koraanin vedoten jotain mikä voidaan tulkita vähemmistöjä loukkaavaksi. Sitten katsotaan haastaako valtakunnan syyttäjä hänet oikeuteen.
 
vierailija
Juu. Ei palkatonta pidä pyytää, se pitää ilmoittamatta ottaa palkallisena. Hyvin monessa työpaikassa toimii hyvin moni työntekijä näin, eikä seurauksena kuitenkaan ole kaaos.
 

Yhteistyössä