posket kuin mansikat!?

Pojalle 1v 1kk nousi uudenvuoden aattona poskiin punaset läikät, ihan kuin mansikat olis. Punaisia pilkkuja on muttei kuitenkaan kohollaan, siis kun silittää poskea mitään ei tunnu sormenpäihin. siis sileä iho. välillä on väri parempi, välillä tosi punasena. ei tunnu olevan mitään yhteyttä ruokiin tai pesuaineisiin/rasvoihin.
mitähän ihmettä tää on? allergiaako kuitenkin? ja voisko esim. maidolle olla ja nyt vasta tulis oireita? siirryttiin Nan maidosta tavalliseen n 11kk ikäsenä.
 
Pakkanen
Voisko olla ulkoilmasta? Oletteko ulkoilleet pakkassäässä tai tuulisella ilmalla?
Meidän vuodenikäsellä tulee hyvin herkästi noista.Viimeks eilen ulkoiltiin liki pari tuntia ja "möngittiin"lumessa ja heti tänään on heloittanu posket.Ei kyllä mitenkään pistemäistä mutta tosi punaset läiskät.
Neuvolassa sanoi aikasemmin tuossa ku kysyin asiasta että joillakin lapsilla voi olla kevääseen asti.
 
ei hätää :hug: meidän pojalla on aina ollut talvisin punaiset posket.niissä on aivan punaiset ympyrät,oon kysyny lääkäriltä ja se sanoi että joillain on vaan sellaiset.erityisesti ne näkyy jos oltu ulkona ja joskus jos lapsella on kuuma.
 
no ulkoiltu on vaan en kyllä sanois että mitenkään erityisellä pakkasella tai tuulella. No ei kai se vakavaa liene kun ei poikaa tunnu vaivaavan, ei nähtävästi kutia ainakaan. Jos on sit noista sään vaihteluista johtuvaa.
 
Mimmi811 harmaana
Meidän nuorimmaisella oli toinen poski aikalailla punottava n.8kk iässä. Silmätulehdus oli silloin ja korvatulehdus alkamassa. Lääkäri sano, et voi johtua siitä toi poskien punotus, tiedä sit häntä.
Näin talvella posket meidän neideillä punottaa joka ulkoilun jälkeen.
 

Yhteistyössä