Positiivisia asioita kehiin vol.2.

  • Viestiketjun aloittaja Wieruus
  • Ensimmäinen viesti
Torkuin yöllä ulkona kuistilla riippumatossa. Järven takaa nousi verenpunainen kuu ja haapalehdossa lauloi satakieli. Muuten olisin jäänyt siihen nukkumaan, mutta luodolla pesivät joutsenet pitivät niin karmeaa möykkää, että oli pakko siirtyä sisään. Silti tuosta jäi hyvin rauhallinen, seesteinen ja siunattu olo.

Löysin aamulla miehen hukassa olleen lompakon ja vielä päättelemällä, en tuurilla. :)


Käytiin aamukävelyllä tuossa vanhempieni pihassa jututtamassa äitiä, joka tyrkkäsi kirjahyllyään siivotessa löytämiäään ihania lapsuuteni kirjoja sylillisen matkaan (mm. Holly Hobbie, Fahrenheit 451 ja Vaarallinen juhannus :) ), sekä pari puista kaksinpeliä. Mennään kohta muksun kanssa kuistille pelaamaan Tammea ja Kettua ja kanaa.
Mullakin oli Holly Hobbie kirja. :) Yläasteella tein itelleni semmosen mekon, jota kutsuin Holly Hobbie-mekoksi. Tommosta tilkkutäkkikangasta. :heart:

 
Käytiin uimassa. Rannassa oli lähes etelänmerellinen tunnelma, kun lämpöä on liki 30 astetta ja tuulee navakasti etelästä.

Sain siivottua tiskipöydän ja laskutason ja keittiö on taas viihtyisä. Rrrrakastan mun värikästä, hillitöntä, ihanaa keittiötä. :)

Oliko kylmä vesi? Siis meressäkö te kävitte?
Meillä on tuota merta tossa, mutta vesi on tosi kylmää!
 
Lapset ovat olleet terveenä, reippaina ja ihanina. Eletään kehityksen seesteisiä aikoja.❤

Mies on ihana.❤

Mulla on kuumaa kahvia kupissa ja istun auringon paisteessa vapaapäivää viettäen.❤

Annoin tytön jäädä kotiin eskan sijaan. Hänen kaverilla alkoi loma ja halusivat mennä tyttöjen kesken piknikille. Ihania pikku huivipääemäntiä koreineen tuosta äsken läks.❤

Vanhemmat lapset koulussa vielä puurtaa, hienosti on mennyt koulun aloitus nuoremmalla ja vanhin vetelee kiitettäviä (uskomatonta!). Vielä olisi vanhimmalla yksi koe huomenna ja sitten se olis siinä.

Ihanaa kun lapset pääsevät loman viettoon. Meillä on kiva traditio kesäloman aloitukselle, sitä odotellessa.:)❤
Ohhoh, Näin oli meillä 9 vuotta sitten.🤗

Nyt lapset rakkaat ovat kaikki kohta aikuisuuden kynnyksellä. Edelleen terveinä, touhukkaina ja ihania.❤ Maman kalleimmat.

Näin se aika vain hujahtaa huomaamatta kun on äksöniä ja mukavata.
Tuossa vanhassa viestissä nuorin oli menossa peruskoulun ekalle - nyt hän on lukion ekalla.😵

Ketjun innostamana - tänä viikendinä katellaan vanhoja vidioita palleroiden palleroajoilta!!!!🤩
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä