mahto olla kallis pala ? mä oon tehny pihvejä, eli huoneenlämpöön sisäfile tunniksi ja sitte leikkaat ohuia siivuja ja paistat KUUMALLA pannulla suolaa ja pippuri päälle, ja sen ei tartte kauaa paistua, namsAlkuperäinen kirjoittaja nolo:Anoppi toi tuollaisen 800 g painavan...mitä valmistan ja miten ???
kannattaa rusketus ottaa lihaa pannulla, uuni n.150 ja folioon kannattaa kääriä fileen ja sen pitää olla uuniissa n.2.2,5h.Alkuperäinen kirjoittaja nolo:entä jos paistan kokonaisena uunissa niin missä asteessa ja kuinka kauna ?
Onko sun mielestä 800g painava porsaan sisäfile mikä maksaa kaupassa 10 ? ni kallis? Ei kyllä mun mielestäAlkuperäinen kirjoittaja sisukasmami:mahto olla kallis pala ? mä oon tehny pihvejä, eli huoneenlämpöön sisäfile tunniksi ja sitte leikkaat ohuia siivuja ja paistat KUUMALLA pannulla suolaa ja pippuri päälle, ja sen ei tartte kauaa paistua, namsAlkuperäinen kirjoittaja nolo:Anoppi toi tuollaisen 800 g painavan...mitä valmistan ja miten ???
Sorry lukuvirhe, puhuttiinkin sisäfileestä... mun pala oli vain ulkofilettä :ashamed:Alkuperäinen kirjoittaja polgara:Mä teen perhosleikkeita, eli viipaloin, ruskistan pannulla värin pintaan ja laitan uuniin tai sitten haudutan pannulla loppuun, maustan musta-ja viherpippurilla ja suolalla. ei muuten ollu kallista, kävin mammuttimarkkinoilla ostamassa kilon palan 5.95/kg
et perhosleikkeet tehdän kyllä ulkofileestä. siihen toi hintakin täsmää. sisäfile maksaan. 9.95 kgAlkuperäinen kirjoittaja polgara:Mä teen perhosleikkeita, eli viipaloin, ruskistan pannulla värin pintaan ja laitan uuniin tai sitten haudutan pannulla loppuun, maustan musta-ja viherpippurilla ja suolalla. ei muuten ollu kallista, kävin mammuttimarkkinoilla ostamassa kilon palan 5.95/kg
minkä firman lihaa on? kyllä sisäfile maksaa enemmän kuin 10eAlkuperäinen kirjoittaja Vieras:Onko sun mielestä 800g painava porsaan sisäfile mikä maksaa kaupassa 10 ? ni kallis? Ei kyllä mun mielestäAlkuperäinen kirjoittaja sisukasmami:mahto olla kallis pala ? mä oon tehny pihvejä, eli huoneenlämpöön sisäfile tunniksi ja sitte leikkaat ohuia siivuja ja paistat KUUMALLA pannulla suolaa ja pippuri päälle, ja sen ei tartte kauaa paistua, namsAlkuperäinen kirjoittaja nolo:Anoppi toi tuollaisen 800 g painavan...mitä valmistan ja miten ???
mutta sisäfileitähän on erikokoisia? atrialta ei nuon halvalla saa sisäfilettä....Alkuperäinen kirjoittaja ringleader:monesti porsaan sisäfilettä myydään tuossa lähiprismassa hintaan 7,99 per 800 g... ja ihan on joko atriaa tai snellmania...
Alkuperäinen kirjoittaja sisukasmami:minkä firman lihaa on? kyllä sisäfile maksaa enemmän kuin 10eAlkuperäinen kirjoittaja Vieras:Onko sun mielestä 800g painava porsaan sisäfile mikä maksaa kaupassa 10 ? ni kallis? Ei kyllä mun mielestäAlkuperäinen kirjoittaja sisukasmami:mahto olla kallis pala ? mä oon tehny pihvejä, eli huoneenlämpöön sisäfile tunniksi ja sitte leikkaat ohuia siivuja ja paistat KUUMALLA pannulla suolaa ja pippuri päälle, ja sen ei tartte kauaa paistua, namsAlkuperäinen kirjoittaja nolo:Anoppi toi tuollaisen 800 g painavan...mitä valmistan ja miten ???
pakko tähön kommentoida, et possuu paistetaan kyllä AINA kypsäksi asti, ei mediumiksiAlkuperäinen kirjoittaja Vieras:Leikkaat lihasta n.1,5cm paksuisia siivuja ja paistat pannulla voissa joko kypsiksi tai mediumiksi makusi mukaan.Paistetun siivun päälle maustevoi viipale..Lisukkeeksi valkosipuliperunoita tai vaikka ranskalaisia ja salaattia.On niin hyvää että vaikee mennä sanomaan mitään yhtä hyvää!!!
Joo nyt vasta huomasin että tämä olikin possua.Sen valmistuksesta en tiedä yhtään mitään kun en ole ikinä edes maistanut...Alkuperäinen kirjoittaja kokki kolmonen:pakko tähön kommentoida, et possuu paistetaan kyllä AINA kypsäksi asti, ei mediumiksiAlkuperäinen kirjoittaja Vieras:Leikkaat lihasta n.1,5cm paksuisia siivuja ja paistat pannulla voissa joko kypsiksi tai mediumiksi makusi mukaan.Paistetun siivun päälle maustevoi viipale..Lisukkeeksi valkosipuliperunoita tai vaikka ranskalaisia ja salaattia.On niin hyvää että vaikee mennä sanomaan mitään yhtä hyvää!!!