poltitko odotusaikana

  • Viestiketjun aloittaja erja
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Mumpsi:
Lopetin kummallakin kerralla aika nopeesti plussan jälkeen..
En oikeen tajua, miksi niin monet melkeinpä kuin kehuvat polttaneensa kun "ei sille vauvalle mitään oo tullut" yms. Entäs sitten jos olisikin tullut, jotain vaikeuksia?
Itse ajattelin niin, että oonpahan ainakin yrittänyt parhaani raskausaikana, ei ainakaan tupakasta johtuis, jos jotain vauvalla ois hätänä.
Ja tuskin se tupakanpoltto ainakaan hyväksi on vauvallekaan..
Mutta, tehkääpähän niinkuin teette, minä tein näin.
no selvää ainakin on että jos katsotaan ultralla lasta t upakoinnin ajan, kyllä se on siellä HÄTÄÄ KÄRSIMÄSSÄ, VAIKKA HENGISSÄ SELVIÄISIKIN!!!!!
Olette te jumalauta itsekkäitä ja empatiakyvyttömiä jotka poltatte!!
Olsisi ihan oikein teille että saisitte keskenmenon tai jotain muuta vastaavaa.
Hakekaa ihmeessä apua tuohon tunnekylmyyteenne.
 
En polta muutenkaan, miksi sitten raskaana...
Eräs kaverini haaveilee kolmannesta lapsesta muttei ole aikeissa lopettaa polttamista vielä, vaan vasta sitten kun täyttää 30 v eli reilun kahden vuoden päästä. Miksei lopeta jo nyt, kun kerran on aikeissa kuitenkin lopettaa, ja vauvaa yrittävät... :headwall:
 
Lopetin heti kun sain positiivisen testituloksen. Niin hyvää piiloa ei olekaan, että pääsisi piiloon omalta tunnoltaan polttelemaan.
En väitä etteikö poltot ois kovat polttamaan, mutta viis kuukautta takana jo savutonta aikaa, ja niin pitkään kun odotan en poltakaan.
 
Hävetkää
Alkuperäinen kirjoittaja Marja:
Poltin ja poltan edelleen, lapsi on nyt 6kk. Raskausaikana poltin noin 15-20 tupakkaa päivässä koko raskausajan läpi. Tyttö syntyi normaaleilla viikoilla ja täysin terveenä :)

Se polttaako vai ei raskausaikana on jokaisen oma päätös.
No huh huh tuo sun viimeinen lauseesi! Se, että polttaako vai ei, eli tuhoaako keuhkonsa vai ei, on jokaisen oma päätös. Se, että altistaako syntymätöntä lastaan myrkyille edes kysymättä tältä mitään, ei ole oma päätös vaan itsekäs ja anteeksiantamaton teko. Jos kerran on sitten tave selittää että "lapsi on syntynyt terveenä vaikka poltin"- niin eikös silloin ne omantunnon kellot kilise, väärin on tehty. ITSELLEEN VOI TEHDÄ MITÄ VAAN MUTTA SYNTYMÄTTÖMÄLLE LAPSELLE EI.

 
neitiperho
Väheni tupakan poltto huomaamatta kun yritettiin lasta. Sitten kun testi näytti plussaa loppui höyryttely samalla siihen. Kerran tulin maistaneeksi tupakkaa, mutta sekin jäi yhteen höyryyn kun alkoi tuntumaan tyhmältä touhulta. Tämä oli siis ihan oma päätökseni jo aiemminkin etten aio polttaa kun raskaana olen.
Mutta samaa mieltä monien kanssa, se jokaisen oma henk.koht. asia mitä päättää. Eipä siihen muut voi sanoa mitä pitää tehdä...vaikka tietty ainahan tupakassa kuin monissa muissa jutuissa riski vahingoittaa sikiötä.
 

Yhteistyössä