Poliittisia virkanimityksiä koko itsenäisyytemme ajan tehnyt SDP kritisoi tänään hyvin voimakkaasti poliittisia virkanimityksiä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Katselin aamulla elokuvaa jossa neljä nunnaa ajautuu riitoihin koska eivät osaa jakaa kristillisesti asioita. Orpopurran hallitus olisi valmis viemään näiltä naisilta sen ainoankin doublepenetraattorin.
 
vierailija
MInua huolestuttaa enemmän se persujen takinkääntö tässä aiheessa. Ei kummastuta koska persu myy persettään aina, mutta huolestuttaa. Ei tässä maassa ole eikä tule ilmeisesti olemaankaan yhtään puoluetta, joka vastustaisi poliittisia virkanimityksiä. Ihan banaanivaltiohan me olemme.
Supon uusi päällikkö on virkaa hakeneista pätevin, joten siinä mielessä se ei ole poliittinen virkanimitys.
 
vierailija
Näillä poliittisilla virkanimityksillä on suuri merkitys meidän elämään.

Opetushallituksen pääjohtaja on vasemmistoliittolainen ja korkeimman oikeuden presidentti oli äärivasemmistolaisen Tarja Halosen (sdp) virkaansa nimittämä.
 
vierailija
"Rydman harkitsee avustajansa nimittämistä pääjohtajaksi – Hallituskumppanit käärmeissään
Ministeri Wille Rydmanin erityisavustaja Lassi Noponen on edennyt Business Finlandin pääjohtajan paikan rekrytoinnissa kolmen potentiaalisimman joukkoon."


 
vierailija
Nämä businessfinlandit ja keskuskauppakamarit on syytä lakkauttaa, kun niiden toiminta kerran perustuu suojatyöpaikkojen luomiseen puolueiden uskollisille sotureille.
 
vierailija
Nämä businessfinlandit ja keskuskauppakamarit on syytä lakkauttaa, kun niiden toiminta kerran perustuu suojatyöpaikkojen luomiseen puolueiden uskollisille sotureille.
Näin se on. Tuskin tässä tapauksessa tämä Rydmanin ehdotus herättää närää "poliittisen nimityksen" vuoksi vaan siksi, että haluaisivat sinne omansa.

Sinänsä erikoista, että tällä Rydmanin erityisavustajalla on ihan mittava ura takanaan, että miksi lähteä "vain" avustajaksi tuolla taustalla.

 
vierailija
Niinhän se menee. Nyt on persujen vuoro miehittää omilla miehillä ja naisilla tärkeitä paikkoja.
Eli sama "korruptio" jatkuu?

"Iltalehden kolumnissa kerrotaan, kuinka Keskusrikospoliisin (KRP) päällikön virkaa hakee yllätysnimi, vastaanottokeskuksen johtaja Niina Mitikka. Perussuomalainen kansanedustaja Mari Rantanen on huolissaan, sillä poliittisista virkanimityksistä näyttää tulleen tapa nykyisen hallituksen aikana.

– Ministeri Maria Ohisalo nimitti jo Migrin ylijohtajan ja sisäministeriön kansliapäällikön ohi kokeneempien hakijoiden. Mikäli KRP:n päälliköksi on nousemassa vastaanottokeskuksen johtaja, voi Ohisalon toiminta olla jo riski sisäiselle turvallisuudelle, Rantanen perustelee.

Sisäministeri Ohisalo on itse kritisoinut poliittisia virkanimityksiä Uudessa Suomessa ennen ministeriksi nousemistaan.

– Ohisalo on oikeassa siinä, että poliittiset virkanimitykset ovat korruptiota. Hän ei vain näytä itsekään olevan immuuni niille. Onko Ohisalolla lähtenyt vallan myötä mopo käsistä?" 
vierailija
Tällaisen miehen Rydman haluaa valtion rahoja jakamaan.

"Tutkiva journalismi|Business Finlandin pääjohtajaksi havittelevan erityisavustajan taustalta paljastuu yritysten laiminlyöntejä ja paisuteltuja lupauksia.

VALTIOLLISEN Business Finlandin pääjohtajaksi hakeva Lassi Noponen, 60, työskenteli vuosia hallituksen puheenjohtajana yrityksessä, joka sai useita vakavia huomautuksia tilintarkastajalta."

 
vierailija
Väittivät, että Rydman on hoitanut työnsä hyvin. Alkaisiko Kokoomus vihdoin herätä, kenen kanssa lähti hallitukseen.

"– Tämä ei yksinkertaisesti näytä hyvältä. Silloin kun poliitikko nimittää henkilön näin mittavaan tehtävään, siihen pitäisi olla ylivertaiset perustelut. Se ei riitä, että juuri ja juuri rimaa hipoen ylittää kriteerit. Jos nimitetään kaveri, silloin hänen pitää olla todella selkeästi parempi, että asia kestää tarkastelun, Kauma sanoo.


Hänen mukaansa ei ole yhdentekevää kuka Business Finlandia johtaa.


– Kyseessä on suomalaisen viennin ja innovaatiotoiminnan edistämisen kannalta todella merkittävä toimija. Meillä pienten ja keskisuurten yritysten vientiponnistelut ovat jääneet taustalle ja taka-alalle. Niitä ei ole Rydmanin aikana viety aktiivisesti eteenpäin. Kaiken lisäksi hän on nyt nimittämässä oman avustajansa."


 
vierailija
En voi olla epäilemättä Supon perussuomalaiseksi vaihtuneen pomon vaikuttaneen alaisiinsa siten, että kesän rasistiset puutokset mahdollistuivat. Viime vuonna toisen Supon pomon aikana äärioikeiston terroristi-iskuja estettiin ennaltaehkäisevästi onnistuneesti. Natsijärjestön aktiivit pitäisi olla ympärivuorokautisessa valvonnassa. Supon epäonnistumisesta perussuomalaisen pomon aikana pitäisi käynnistää selvitys.
 
vierailija
Supon johtaja on voinut vaikuttaa alaisiinsa esimerkiksi vähentämällä resursseja natsien ja äärioikeiston ympärivuorokautiseen seurantaan, jonka seurauksena kesän terroristiset puukotokset mahdollistuivat. Ensin natsi puukotti, sitten nuorempi kopioi häntä tehden toisen puukotoksen.
 

Yhteistyössä