Poikien tappeluun väsynyt

  • Viestiketjun aloittaja hyvin väsynyt äiti
  • Ensimmäinen viesti
hyvin väsynyt äiti
Kuuluuhan se asiaan, että veljekset ovat kovia ärsyttämään toisiaan ja tappelemaan??? Vielä enemmän surettaa, kun sanotaan, että kyllä meillä ainakin pojat ovat ihan parhaita kavereita :(

No kyllähän nuo haluavat yhdessä leikkiä ja nauttivat toistensa seurasta, mutta Useimmiten toinen ärsyttää, toinen jatkaa, sitten ollaankin jo riehumassa :( Tunnen itseni surkeaksi äidiksi, kun nuo ovat tuollaisia ja enemmän siitä tunnen itseni huonoksi, että en hallitse tilannetta, en kestä katsoa tuollaista, ja huudan.

Mietin, että voisin vaan antaa heidän riehua riehumisensa mutten jaksa yhtään sitä. Mitä pitäisi tehdä? Ajatellako, että siinähän riehutte?? Aina ollut tällaista, ja minussa ilmeisesti vika???
 
Kuulostipa tutulta :D Meillä pojat kinasteleen, nahistelee, ärsyttävät toisiaan vähän väliä. On tietty sellaisia hetkiä, että leikit onnistuu tosi hyvinkin. Varsinkin tiettynä ajankohtana kuukaudesta mulla palaa pinna noihin tappeluihin ja riehumisiin, ärsyttämisiin ja vinkumisiin tosi helposti |O Toisina päivinä sitä jaksaa paremmin ja antaa poikien riehua.

Ootko kokeillut, jos vaikka ulkoilisitte enemmän? Meillä ei pojat ainakaan kovinkaan usein ulkona tappele ja jaksavat sit sisälläkin toisiaan paremmin kun on ulkona päässyt juoksentelemaan ja touhuamaan.

Minkä ikäisiä sun pojat on? Meillä on vielä aika pieniä, en sitten tiiä, että paheneeko/koveneeko tappelut tästä vielä, kun ikää tulee :whistle:

Meidän pienempi varsinkin on tosi kova härnäämään isoveljeään :kieh:
 
Joopa
Alkuperäinen kirjoittaja KivaTäti:
Alkuperäinen kirjoittaja M:
Älä valita, mitäs teit pentus! Mene mukaan ja ala vetää lärviin vuorotellen molempia. Eiköhän ne siitä hämmästy sen verran, jotta tulee hiljasuus vähäksi aikaa.
Jollain on nyt vissiin jääny aamulääkkeet väliin :headwall:
Paukuttelehan sinä päätäs seinää, mutta tuota neuvoa kannattais kokeilla, eikä valittaa täällä. Ja tuo lääkehomma on niiiiiiiin kulahtanut juttu jotta.

 
ap
En nyt viitsi tuohon kommentoida, että pitäisi vetää lärviin, hohhoijaa, mutta valittamisesta täällä, kyllä kai täällä internetissä sopii valittaa, ja purkaa tuntojaan, pyytää ehkä viisaammilta neuvoja. Mikä siinä on niin hirveää?
 

Yhteistyössä