Poika 3v ja kovassa kuumeessa. Lääkäri kuuli SIVUÄÄNEN sydämestä!!! Laittoi jatkotutkimuksiin... Onko muilla ollut???

  • Viestiketjun aloittaja huolissaan
  • Ensimmäinen viesti
huolissaan
En saanut oikein yöllä edes nukuttua kun mietin kokoajan että mikä siellä sydämessä nyt on... Koskaan ennemmin ei ole kuulunut... Mistä voi johtua että nyt kuului... Joku virtaussuhina tms.. En muista oikein mitä lääkärikään sanoi kun järkytyin niin =(
 
joo.Tutun lapsella juurikin toissapäivänä kun olivat lääkärissä flunssan takia.
Kova flunssa päällä, ja korvatulehdus. Lapsi reilu 2 vuotias. Lääkäri oli kuullut pienen sivuäänen, ja sanonut että se usein liittyy tähän flunssaan. Kuuntelee uudestaan kun lapsi on parantunut lenssustaan. Oli kanssa sanonut, että yleensä kyllä ihan häipyy kun tervehtyy.
 
sama juttu kun poika oli n. 3vee ja kovassa kuumeessa niin lääkäri kuuli sivuäänen sydämestä. Meinasin saada halvauksen ja oltiin TOSI peloissamme mieheni kanssa. Käytiin kontrollikuuntelussa n. viikon päästä ja ääni kuului vieläkin. Odotettiin vielä viikko ja ääni oli poissa. Lääkäri sanoi että n. 80% lapsista kuulee sivuääniä jossakin vaiheessa kasvua. Sanoi myös että yleensä jos epäillään rakenne yms. viokoja sydämessä, ne havaitaan huomattavasti nuoremmalla iällä. Toivotaan että menee ohi teidänkin pikkuisella :hug:
 

Yhteistyössä