POHJOISEN ODOTTAVAT ÄIDIT

Kiitos kiitos =)


Rovaniemellä jo satoja,ellei tuhat tartuntaa. Testejä ei enää tehdä.
Ei paljon flunssat enää pelottele, tänään sairastu toinenkin muksu.

Lievänä tämä meillä tähän asti, esikolla 4 päivää takana kuumetta, kurkkukipuu, ripulia, päänsärkyä.

Kuopuksella nousi tänään kuume yli 38, päänsärkyä, ei vielä muuta. Itsellä ei ainakaan mitään oireita vielä!
 
solmussa ihanaa :hug: onneva!!

minun yksi tuttava on sairaanhoitaja,oli saanut tiedon että sairastaa tuota possu tautia.. :/ paljon niitä on..rokotus epäilyttää...ma neuvola kysyn asiaa kyllä... :kieh:
niin jäi siivoaminen..kesken,nukahdin ruoan jälkeen sohvalle..kaupassa kävin =)
nyt jotain suolaista suuhun...

mamma ja piiperö rv 30
 
Epistä olla näin kaukana aina kaikesta sivistyksestä. Treffaatkaa te vain, mä jään nuolemaan näppejäni :snotty:
Tosin ei näillä vaivoilla treffeille lähdettäiskään. Vuodelevossa. Huomenna poksuu 33rv ja vielä viikko niin ollaan jo suht turvallisilla vesillä. Sinne asti vaan makoiltava jalat ristissä :saint:
 
solmussa oikein paljon onnea!

meillä ukko sitä mieltä että mulla pitäis ottaa se sikalunssarokote mutta en sitten tiedä.. mies on kyllä sellasessa työpaikassa missä tuota sikaflunssaa on liikkeellä. pitää ens viikolla kysellä neuvolasta tuosta rokotteesta.

juu ei täältäkään niin vain pääse kahveelle mutta ei voi mitään :)
 
Heips.
Kylläpä ahdistaa tuo sikaflunssa. Miksi se on täällä levinnyt noin paljon ja muualla ei ?? Minua pelottaa sekä tauti että rokote. Enemmän kuitenkin se rokote. Tiedän kyllä että neuvolassa ovat rokotteen puolella (kuten aina), mutta entä jos siitä seuraa jotain.
Tänne ei muuten oikeastaan mitään. Huomenna poksutaan kun alkaa rv 14.

Myräkkä, jaksamista lepäilyyn !

-C ja paukaloputti-
 
MLL
Muakin eilisten uutisten jälkeen alkoi sikaflunssa hirvittää vähän. Ottaako sen rokotteen nyt sitten vai ei? Toisaalta, eikai se tamiflukaan sikiölle hyväksi ole jos sairastuu ja joutuu kuurin popsimaan, puhumattakaan mahdollisista jälkitaudeista ja niihin otettavista lääkkeistä..mutta mutta.

Minä sain eilen käytyä TK:ssa lekurilla, sain kaksi viikkoa sairaslomaa, eli siihen asti kun pääsen vihdoin ja viimein odotettuun rakenneultraan. Yksityisellä olisi menny aika ensi viikon loppuun niin en viittinyt sitä enää odottaa.

Onkos siitä tapaamisesta nyt selvinnyt mitään valmiimpaa? :)

MLL :heart: 19+1, kohta jo puoli väli, jeejee!! :)
 
Huomenta pohjoisen äidit :heart:
Miten olette jakselleet? Onko teidän tutuilla todettu tuota possunuhaa? Jännä kun LKS lopetti jo näytteiden ottamisen ja ilmeisesti kirjaa kaikki possunuhaksi oireiden perusteella. No minun serkku vaimonsa kanssa kävivät juuri pari päivää ennen tuota "buumia" oireiden takia LKS ja olivat aivan varmoja että possunuha se on, mutta testit osoitti että pelkkä tavan flunssa.
Eli pari päivää myöhemmin heille olisi ilmoitettu että testejä ei oteta, possunuha se on. Eli onko sairastuneita todella niin paljon mitä media väittää?
Talvicci, rutkasti onnea pojasta ! :heart:

Pohtii Chiq
 
Samaan mietin ku sie Chiq.Meillä kavereilla perheessä nyt joku tauti ja neuvonnasta oli sanottu,et oireet täsmää sikaan.Mutta se mitä kaikki taudit todellisuudessa on niin jää mysteeriks,ku ei tosiaan testata.No mie lahjakkaasti välttelen kaikkia ja kaikkea :D

Ja ylihuomenna rakenneuä,jaksaa odottaa... :)

Ja Talvicci ONNEA! :heart:

Nystis ja pipanat 20+4
 
Moikka!

Esikoinen täysin parantunut, syö viel jälkitauteja varten penisiliniä 15 vrk kuurin, kurkustakin löytyi influenssan kylkiäisenä tullut streptokokki.

Kuopus vielä kipeenä, ei lähtenyt parantumaan toivotulla tavalla, oksentelee ruualla, heräilee koko yön, kurkkukipuu jne, tänään on sitten käyty juoksemassa lääkäreillä huomenna saatais tuloksia.

Mulle sanottiin tänään tk.ssa ettei kausi influenssa ole edes vielä rovaniemellä. Sikainfluenssassa nimenomaan on toi äkillinen kuume se juttu.


20+1
 
Heissan mammat! :wave:
Kävin rokotteen ottamassa yhden aikaan. Ei oikein oireita tullu rokotteesta, vain tuo käsi johon rokote laitettiin on arkana. Niinku yleensä rokotteista. Väsyttää kyllä mutta sitä se on ollu viimeiset reilu puoli vuotta ;) 5-24 tunnin aikana oireet rokotteesta tulis jos on tullakseen. Toivottavasti ei tulis mitään..

Myräkkä ja keiju 33+4
 
MLL
Kävin hakemassa muutama tunti sitten rokotteen. Olipa hauskan näköistä, pallomahojen kokoontumisajot tk:ssa :LOL: Istuin takaseinällä ja viihdytin itseäni arvailemalla selkä puolelta ketkä on raskaana, sata naista oli ennen mua :)

Hienoa että Solmussa esikoinen on ees parantunut, toivottavasti kuopuskin pian! :wave:
 
Oikaisesti kuulumisia tännekin!
Kävin eilen rakenne ultrasssa ja la muuttui 11.3, muuten kaikki ok.
Possurokotteesta sen verran että koska kuulun triplasti riskiryhmään ja oon allerginen ja kaikkea sain rokotteen synnärillä ja valitettavasti sain myös reaktion rokotteesta. Tästä enemmän maaliskuisten ketjussa.
Kiva teitä olisi tavatakkin kahvittelun merkeissä mut ei tuu täältä Torniosta niin vain ajeltua sinne Roihin kahville, mutta eihän sitä tiiä jos joku kerta innostun :LOL:
 
moi tähänkin pinoon,eilen oli neuvola,juteltiin tuosta rokotteesta..neuvola tätin kans,pitää mennä terveys keskukseen hakemaan se,noh mie menin sit sinne aamulla,vasta klo 16 etiä päin rokottavat.. :/ hankala muutenkin kulkee sinne..ei se auta kun huomenna,mennä..jonottaan..aamupvn juossut nyt uni tekee hyvää.. |O masu täynnä ruokaa..
Talvicci,miten vaavi arki lähtenyt meneen :heart: ootan omaani jo innolla! =)

miten kahvittelut,jotka pääsee??

mamma ja rv 31 :heart:
 
MLL
Talvicille vielä kerran onnittelut nyytistä! :heart:

Onkos pohjosen mammat käyny pinnasänky ostoksilla viime aikoina?? :D Yritin eilen ettiä rovaniemen kirppiksiltä pinnasänkyä jota alkaisin maalata ja remonteerata, mutta ei löytyny yhtä ainutta. Täälähän näyttäisi pitkästä aikaa olevan aika kaunis sääkin, jospa se kestäisi että pääsisi vähän ulos iltapäivästä.

MLL :heart: 20+1
 
Huomenta =) MLL,mie ostin yheltä äitiltä täältä Roista 30e hyväkuntoisen,pinniksen,kuin uusi,ilmoitus oli netti kirpparilla =) harvemmin itekin törmäsin kirppiksellä pinniksiin..
kaikki alkaa olemaan pikkuselle,pientä ostettavaa ja punkka ostettava..
no eilen hain nöf piikin,käsi kippee,ei pysty nostaan ylös asti..kättä..nooh jos se tästä ;)

mitäs teillä viikonloppu touhuja ? mie jo mietin et pitäskö jouluvaloja laittaa johonkin..ulos..partsille :whistle: ite tässä lähtä,suihkuun ja asioille,hierojakin on..
talvicci ihanaa vaavi aikaa ,ootan omaakin nyyttii jo :heart:

mamma rv 31+2
mussukat vm 99 ja vm03 (tulevat suomeen ulkomailta su) !
 
ihan aluksi oikein paljon onnea pojasta Talvicci! =)

torstaina kävin sielä neuvolassa ja asukki vastas viikkoja 7+2 eli nyt olis menossa rv 7+4 =) sovittiin kuitenkin seuraava ultra jo kolmen viikon päähän että tarkastetaan uudelleen mitat ym. Ensimmäinen oikea neuvolakäynti on parin viikon päästä. Saa nähdä tuleeko tästä samanlainen stressaava raskaus kuten edellisestä.
Listaan voi alustavasti päivittää lasketuksi ajaksi 17.6.2010.
Otin myös sen sikaflunssarokotteen ja käsi on vieläkin kipeä.

Viikonloppu möllötellään kotona ja varmaan maanantaina menen lapsien kanssa vanhempieni luo ku ukolla työhommia. Jos sitä vaikka pääsis rovaniemelle shoppailemaan =)
 

Yhteistyössä