Pohjois-Korea uhkaa ydinaseilla

log
On noi kommarit aika hauskoja, toisaalta.
Jos ette syötä meitä pahat porvarit niin..

Kansan kannalta tuossa ei tietenkään ole mitään hauskaa ja onhan P-korealla aika iso armeija ja samalla maa ilmeisesti sisäisesti melko sekaisin joten ihan olankohautuksellakaan ei kannata suhtautua, kun kommunismi uhkaa hajota sisältäpäin on mahdollista että ulkoisella uhalla koitetaan "yhdistää" kansaa.

Eikä noilla maan johtohenkilöillä ole paljoa hävittävää, jos kommunismi (diktatuuri) sortuu niin taitaa huonosti johtajille käydä, joten vallassa roikutaan viimeiseen saakka.

 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja log:
On noi kommarit aika hauskoja, toisaalta.
Jos ette syötä meitä pahat porvarit niin..

Kansan kannalta tuossa ei tietenkään ole mitään hauskaa ja onhan P-korealla aika iso armeija ja samalla maa ilmeisesti sisäisesti melko sekaisin joten ihan olankohautuksellakaan ei kannata suhtautua, kun kommunismi uhkaa hajota sisältäpäin on mahdollista että ulkoisella uhalla koitetaan "yhdistää" kansaa.Eikä noilla maan johtohenkilöillä ole paljoa hävittävää, jos kommunismi (diktatuuri) sortuu niin taitaa huonosti johtajille käydä, joten vallassa roikutaan viimeiseen saakka.
P-Korea on kuin nurkkaan ahdistettu eläin ja silloinhan se on vaarallisimmillaan kun mitään menetettävää ei ole. Ihmetellä täytyy miten jotkut vieläkin ihailevat kommunismia "kun se on niin hyvä aate", luulis jälkien pelottavan. Mut toivotaan nyt kuitenkin ettei tilanne eskaloidu ydinsodaksi bd, vaikka pahalta näyttää...



 
log
P-korean ydinase, jos toimii ollenkaan on kuitenkin hyvin alkeellinen eikä kärkiäkään ole montaa, tietävät myös että jos menevät latauksen lässäyttämään ei ole enää mitään pakotietä tai perääntymisen mahdollisuutta.

Vaikka hulluja ovat niin tuskin niin tyhmiä kuitenkaan, kirjoittaisivat oman kuolemantuomionsa ilman että saisivat vastustajille kuitenkaan kamalaa vahinkoa aikaan. -Siis suhteessa omaan tuhoonsa, tottakai tuho olisi valtavaa siellä minne osuu jos osuu.

Suurempi uhka on P-korean tykistö lähellä Soulia, kaivettuna kalliooon, ennenkuin ne olisi saatu hiljennettyä ehtisivät tehdä melkoista jälkeä, ainakin jos yllättäen aloittaisivat.

Toisaalta sivistysvaltiot pääsevät helpommalla kun antavat kommareiden kaatua omaan mahdottomuuteensa ja heittävät sinne säkin riisiä silloin tällöin, antamatta tuon uhittelun kamalasti vaikuttaa, kello käy kuitenkin P-koreaa vastaan, -toivottavasti vain vallanvaihto aikanaan kävisi edes kohtuu rauhanomaisesti.

Tosin jos käyvät epätoivoisiksi ei ole takeita mitä tekevät ja siksi syytä olla varuillaan, hyvä että Jenkit ovat E-korean puolella ja ilmaisseet tukensa riittävän selkeästi, rauhoittaa tilannetta ainakin vähän, ilman tuota tukea olisi pohjoinen jo voinut koittaa onneaan.
 

Yhteistyössä