Pölypussiton imuri ja koira?

  • Viestiketjun aloittaja imuria vailla
  • Ensimmäinen viesti
imuria vailla
Tavallinen imuri alkaa haista aika äkkiä (siis se pölypussi), kun imuroi koirankarvoja. Nyt pitäis ostaa uusi imuri ja käytiin katsomassa pölypussitonta versiota. Myyjä tyrmäsi koko ajatuksen, kun kuuli, et perheessämme on koira. Ei sovi kuulemma ollenkaan sellaiseen perheeseen. Miten on koiraihmiset, toimiiko pölypussiton imuri vai ei? Kuinka monta koiraa/lemmikkiä teillä on ja lähteekö karvaa paljon? Ja imurin merkki kiinnostaisi tietysti myös.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja Minerva McGarmiwa:
Toimii. Meillä oli sillon ku toi imuri hankittiin 2 kissaa ja iso koira joka varisti karvaa kiitettävästi. Electroluxin pussiton imuri meillä ja toimii hyvin. Suodattimia vaan tarviin muistaa puhdistaa ja säiliöö tyhjentää
No juuri tän merkin Gigantin myyjä tyrmäsi ihan täysin. Heillä ei edes muita vaihtoehtoja ollut ja kun kyseltiin lisätietoja ja mainittiin koirasta, niin myyjä totesi, ettei voi suositella sitä meille. Olis jo melkeen ostettu se, mut ei väkisin.
 
vieras
Meillä lg.. tosin elukoita ei ole mut eiköhän noi villkoirat aja saman asian.. ja kyllä sitä lattialta on imuroitu jos vaikka mitä ja rakastan tota imuria.. ja ihan vaan sen takia tosiaan et saa tyhjennettyä vaikka joka kerran jälkeen!!
 
Miksi ihmeessä pölypussiton imuri ei sovi jos on koiria...? :eek: Meillä on ollut reilut kaksi vuotta pölypussiton imuri (merkkiä en muista) ja ollaan tosi tyytyväisiä. Pussilliseen en vaihda. Ja löytyy 2 koiraa ja tällä hetkellä 7 kissaa eikä mitään ongelmia elukoiden ja imurin välillä.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Meillä lg.. tosin elukoita ei ole mut eiköhän noi villkoirat aja saman asian.. ja kyllä sitä lattialta on imuroitu jos vaikka mitä ja rakastan tota imuria.. ja ihan vaan sen takia tosiaan et saa tyhjennettyä vaikka joka kerran jälkeen!!
No ei se ihan sama ole. Eläimen karvat täyttää sen pölypussin aika äkkiä ja niistä tulee hajua.
 
bella
Alkuperäinen kirjoittaja Minerva McGarmiwa:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a5/Newfoundland_dog_Smoky.jpg/250px-Newfoundland_dog_Smoky.jpg

Meillä on tämmönen möykky joten sitä karvaa on

Meillä samanlainen mökky ja imurina AEG:n pussiton. Pois en vaihtaisi! Kumpaakaan.
 
Meillä electroluxin pussiton ja kaksi villakoiraa. Koirista ei paljon muuten karvaa lähde, mutta imuroin kaikki trimmatut karvat suoraan imuriin ja hyvin toimii. Pussilliseen en voisi karvoja imuroida kun täyttyisi heti, mutta toi on kätevä kun voi tyhjentää joka kerta.
 
Gertrud
Me ostettiin Voltan pussiton (tietämättömän) myyjän suosituksesta koiralliseen huusholliin. Laitteessa ei sinänsä mitään vikaa, mutta koirankarvat jäävät imuroidessa suodattimen ympärille, eli eivät mene säiliöön asti ja luonnollisesti imuteho on aivan onneton. Nyt kun ollaan selvitelty mahdollisuuksia saada rahat taikaisin (ei kuulu takuun piiriin) laitteen myyneen ketjun kanssa, niin tulikin vastaan sellainen tieto, että mitään näitä pussittomia, edes paljon hehkutettua Dysonia, ei suositella eläintalouksiin, koska suodatinsysteemin on kaikissa sama. Eli en suosittelisi ihan noin vain tai nettifoorumien suositusten perusteella investoimaan satoja euroja pussittomaan.
 
Meillä on bocshin pussiton imuri ja siinä myös jää karvat (pyreneittenkoira) siihen suodattimeen jumiin (eli ei kulkeudu säiliöön saakka), jolloin imuteho kärsii aikalailla. :/
Nyt hajosi sitten suutin, kun siinä olevat pienet pyörät tukkeutui koirankarvasta ja murtui irti, jolloin koko suutin hajosi pariin osaan. Eli suutin pysyy kasassa vain pyörien kiinnityksen avulla.

Uusi imuri olisi hommattava, mutta iso investointi ei oikein hotsita, jos kohta taas ollaan samassa tilanteessa. :/
 
vierailija
ostin pölypussittoman Boschin imurin ja totesin heti sen aivan kelvottomaksi, meillä kun on Suomenlapinkoira + kissa. Karvat tukkivat heti suodattimen ja imuteho häviää. Pakko ostaa uusi imuri, tämä ei meille sovellu ollenkaan.
 

Yhteistyössä