**Plussataan yhdessä ennen kevättä**

Tulin ihan pikapikaa vakoilemaan mitä tänne kuuluu...

inskun onnittelut plussasta! :flower:

Ja Miinälle voimahali :hug:

Hyvin on toistaiseksi sujunu tää "kuumeilutauko", eli niin paljon ollu viimepäivinä tekemistä, ettei ole ehtiny vauva-asiat ahdistaa. Samaan malliin vaan tästä eteenpäin, i hope. :)
 
Tääl alkaa toiveet taas hiipimää kohti kattoa, täytyy vaan yrittää pitää ne vielä maantasalla! :D Eilen siis oli käynti naistentautien polilla! Diagnoosina lievä pco, eli sen verran oli rakkuloita et just ja just pystyttiin luokittelemaan se pco:ksi. Sain terot nyt käynnistämään mensut, syön niitä 1tpl/päivä 12 päivän ajan. Sit kp1-3 olis verikokeet vielä FSH ja LH, kp3-7 syön clomeja sen 5 pv 1tbl/pv (jos ei riitä ni seuraavaan kiertoon nostetaan 2tbl/pv), sit on kp10-12 folliultra + munatorvien aukkari! :D
 
Miinä
Heippa naiset,. pitkästä aikaa täällä.. vauhtia piisannut,. vissin pitänyt itteni vaan kiireisenä muka. Nyt tuli tenkkapoo,.. tuota.. kävin eilen sin verikokeessa joka otetaan jossa tarkistetaan se hcg arvo,. ja tuota,. neuvolan tätäi oli luurissa ihmeissään,. sanoi että minulla on HCG 4224.. mitä ihmettä??? :O kysyi että onko mahdollista että olisin raskaana ja totuuden nimissä vastasin että on se mutta että arvot olis muka jo noin korkeella niin en usko,. snaoi että ens ke ultraa polille ja tiistaina käydä viel antaas verta. Kellään kokemuksia?
 
Saanko liittyä seuraanne? :) Tahtosin niin kovin sen plussan siihen testiin piakkoin, alakaa jo vaipua mieli epätoivon puolelle.. Yrittämistä takana kohta kaksi vuotta, tutkimuksiin hakeutuminen toukokuussa, jos sitä ennen ei testiin ilmesty kahta viivaa. Mutta ei heitetä toivoa hukkaan? :)

Kotoa löytyy vuonna 2004 syntynyt poikanen (ei mieheni biologinen) ja poikakaan ei helpolla alkuansa saanut.

Tässä kierrossa tein sen, mitä en ikinä uskonut tekeväni: otin käyttöön ovulaatiotestit! Käytättekö muut niitä? :D

Plussaa toivoen; Ruttunaama, jolla meneillään kp12/24
 
Jaa on tämä ketju vielä hengissään :) Taisi tippua joksikin aikaa välillä.

Omaa napaa: Menkat ne taas sieltä tuli ja yk 8 alkais..aattelin että jos tjottailis ainakin muutaman kierron. Olen kuullu että monilla se tärppi on tullut heti, kun liika yrittäminen on jätetty taka-alalle ;)

Tervetuloa mukaan Ruttunaama (hauska nimimerkki sulla :D). Olettekin jo pitkään yrittäny vauvelia..toivottavasti teille pian plussa pärähtäisi, eikä tarvitsisi hoitoihin lähteä!

Miinä, mikäs tilanne hcg-arvoituksen kanssa? Tulehan pian kertomaan iloisia raskausuutisia! :)
 
Ruttunaama kiittää ja ottaa vastaan plussatuulet! :) En ymmärrä, miten tässä nyt vois olla niin, ettei yrittäs.. Oon myös kuullu saman ja luulin olleeni yrittämättä, mutta en vissiin ollut, kun ei tärppiä tullut.. :whistle: Aina se jossain taka-alalla, syvällä mielen sopuikoissa on se, että sen plussan toivois testissä näkevänsä.

Oon myös miettiny paljon tätä kroppaa ja ihmismieltä. Kuinka se saakaan aikaan jos jonkin näköstä raskausoiretta :D Viime kierrossa olin ihan varma, että tärppi tulee, koska oireet olivat paljon selkeemmät, erilaiset kuin yleensä ennen tädin saapumista. Mielikuvitus on ainakin hyvä! ;) Luin nimittäin jostain, että aftojakin saattaa suuhun ilmestyä alkuraskaudessa ja niinpä sitten mullekin ilmesty ensimmäistä kertaa elämässäni aftoja. Ei, en kuvitellut, kun piti mieheltä tarkistaa, että oonko entistä enemmän luulosairas, mutta sekin näki mun aftat! :LOL:

Plussatuulia vaan kaikille! -Myös minulle
 
Miinä
IIPPA88 Ei ole tietoa vielä.. tosiaan ne arvot oli 4224 ja keskenmenosta aikaa se 3 viikkoo.. huomenna verikokeille ja keskiviikkona naistenpolille ultraan... saas nähä.. tässä nyt oikein raskaanakaan vois olla VIELÄ.. vai tä? Keskeytyksestä aikaa kuiten niin vähän..ja kyl vuodon perusteella on tyhjentynyt helvata jos ei !"#¤%&/(
 
Huh...jopas on Miinällä ovela tilanne! :O

Ja Ruttunaama tervetuloa joukkoon! :wave: Toivottavasti pian tärppää! d:Db

Täällä olis nyt sitten kp7 menossa, tänään syöty viimeinen clomi ja perjantaina olis sitten folliultra ja munatorvien aukiolotutkimus! Jännittää! :D
 
Miinä
jouu,.. tuota, tulokset tuli ja hcg oli 2600 paikkeilla. että huomenna sit vaan jutteleen et seurataanko vai kaavinta :( Todnäk seuraillaan ja testaillan viikon välein,. ainakin toivon niin.. ei kuiten oireita ole. Että toki mut vois poistaa kuumeilijoista mutta silti pietto heiluu normaaliin tapaan ja toivotaa tärppiä koska se sit tapahtuukaan. :)
 
Miinä Iso tsempitys koitokseen!!! :hug:

iippa Kiitos!!! :heart:

Mies yrittää olla huomisen suhteen erittäin positiivinen, mut mä en jotenkin vaan onnistu tekee sitä! Masentaa vaan kahta kauheemmin joka minuutti! Tänään tuli verikoetulokset eikä niissäkään nyt hirveesti hurraamista ole! :( Kilppari jatkaa nousua, viimeeksi 2,41 ja nyt 2,65! T4v sentään oli 16, jotenka sen suhteen voinee olla tyytyväinen! Ja toki nuo muutkin viitearvoissa oli, mut saa nyt nähdä mitä huominen tuo tullessaan! Jotenkin kauheen itkuherkkä nyt, joten varmaan pasahan itkuun huomenna jos tulee jotain ikävää uutista! Naapurille syntyi viime yönä pieni tyttö ja yks kaveri (taas vaihteeks) pari päivää sitte kertoi olevansa raskaana! Yks kaveri vetää jo "toista kierrosta", eka lapsi 5kk ikäinen. Nyt just vaan tuntuu siltä et mut on unohdettu välistä! Vaikka se on niin ettei muiden raskaudet ole multa pois, mut nyt just tuntuu siltä et on! :ashamed: Jospa tää tästä vielä joskus....masennushan tästä kaikesta vielä puuttuiskin! Nyt ei pysty ajattelemaan ollenkaan positiivisesti mitään! :( Anteeks tyhjänpäiväinen vuodatus! :ashamed:
 
Hupsista, eipäs päästetä ketjua karkaamaan toiselle sivulle! Ahkerasti nyt vaan kirjotellaan ;)

Ansku, älähän nyt sentään masennu..ymmärrän kyllä hyvin tuon tunteen, kun kaikki muut ympärillä raskautuu ja saa vauvoja. Herää kysymys, että koska on oma vuoro. Siihen täytyy vaan osata luottaa, että se vuoro tulee. Ennemmin tai myöhemmin. Epäreilua se kuitenkin on, että toisilla plussa napsahtaa heti ja toisilla taas ei millään...Teillä kuitenkin on jo otettu iso harppaus eteenpäin, kun tutkimukset päässeet käyntiin. Ajattele sitä positiivisessa mielessä, eli vaikka vikaa löytyisi, niin todennäköisesti asia on korjattavissa tavalla tai toisella. Voi olla että kun tosta pääsette vauhtiin, niin plussa ilmaantuu yllättävänkin pian. Joko luomusti tai pienellä avustuksella :)
 
iippa Nyt on jo helpottanu! Lienee johtui järkyttävästä jännityksestä tuo! :D No, eilisellä käynnillä tuli hyviä ja vähän huonompia, mutta ei peruuttamattomia uutisia. Eli munatorvet on erittäin auki! JEEE!! :D Mut 1tbl/pv clomeja ei sitten riittänyt kasvattamaan follia. Oli surkeat 8mm ja kp kuitenkin 11! Limiskin oli vaan 5mm! Mutta seuraavaan kiertoon sitten 2 tbl/pv, jos sit auttais enemmän! =) Oottelen nyt alkaako mensut sitten spontaanisti, jos ei, niin viimeistään kp45 alkaen teroja 10 pv että saadaan taas ne kuukautiset saapumaan! =) Ja jälleen ens kierrossa folliultraan kp10-12! =)
 
Heippis kaikille!
Itelläkin on kevt plussa toiveissa, vaikkakin ICSI:n PAS muodossa mutta kuitenkin.
Piti silti tunkee oma nokka tähän :) kun lueskelin tuota Ansku83:n viimeistä kommenttia. Kertoko lääkäri sulle, että clomit ohentaa limakalvoa. Mulle ainakin lääkäri näin sano sillon joskus sillon aikoinaan kun clomeja kokeilin. Mutta eipä se kuitenkaan sen kummemmin kertoillu mitään millä sitä vois ehkäistä. Nettistä sit tutkailin näitä kikkakolmosia siihen ja hörpin greippimehua ja olikohan omenaviinietikkaa :LOL: En tiedä oliko niistä mitää hyötyä kun ei clomeista lopulta mulle ollu mitään iloo muutenkaan :)
 
Jenksula Ei kertonu, mut oon kans lukenu siitä aiheesta! =) Tuli semmone pieni kammo viime kesänä tuohon greippimehuun, join kierron alusta oletettuun ovikseen (jota siis ei kaiketi koskaan tullut) ja kierto oliki sit sellasen 68 pv! :D Ens kierron folliultrassa sit meinasinkin ottaa asian puheeks jos limis on edelleen jotain surkeaa 5mm tms! =) On kyllä ihan älytöntä et lääke joka (tai jonka pitäisi) parantaa mahdollisuuksia tulla raskaaksi, myös heikentää tuon osalta sitä! :D Ja tsemii teille PASiin!!!!!! d:Db Onkos ajankohta jo tiedossa milloin se tehdään?
 
Samaa minäkin ihmettelin sillon aikoinaan. Jos nyt oisin samassa tilanteessa osaisinkin jo kysellä sit rinnalle jotain limistä vahvistavaa lääkettä. Kuvittelis kyllä, että moista tarjottaisautomaattisesti jos limis on kovin ohut. Mutta tämä onkin vaan maalaisjärkeilyä :LOL:
Meidän siirto menee varmaan tonne maaliskuun puolen välin tienoille. Ollaan tässä tapeltu syyslokakuussa ollutta tuulimunaraskautta loppuun. Aina vaan ilmestyny jotain uutta, mutta josko nyt sit oikeesti päästään asiaan. Eihän tämä oo venyny suunnitellusta kun pari kuukautta :mad:
 
No ihan totta kyllä! Ihme ettei siihen sitte kiinnitetä sen enempää huomiota! No, kaikessa pitää lähteä näköjään liikkeelle pienimmällä mahdollisella vaivalla! :) Oi että, toivottaan ettei tuu enää mitään yllätyksiä ja pääsette siirtoon! d=)b
 

Yhteistyössä