Plussapino

Täällä on ollut jo pari viikkoa plussatuulet ilmassa, joten pinoutukaa kaikki syys-lokakuussa plussanneet, niin saadaan myö vielä syli tyhjänä olevat toivoa rintaan :)

Milloin plussasitte ja millä hoidolla vai peräti luomusti? :heart:
 
Mur
Täälä varsin tuorre plussa... :)
Sunnuntaina testattu ensimmäinen plussa ikänä... Toivottavasti ei ole toiveajattelua. Ultra vasta vkolla 42.
Verikokeisiin menossa. Lapsettomuutta takana n 5 vuotta. clomi+pregnyl yhdistelmällä tuloksiin päästiin, eli aikas helpolla sai huokaista. Toivotaan parasta.

Plussaonnea kaikille. :heart: :flower:
 
Rouvahuldahuoleton
Söin clomeja 3 kiertoa, viimeisenä 4tbl/pv. Eivät tehonneet ollenkaan. Sitten koitti kp 68 ja tuskailin, päätin jatkaa primoja tai terolutia. Mies kysyi että koskas olet tehnyt testin, ja mie päätin ihan vaan varuiksi tehdä negaa taas.

Eli la 23.9 plussasin 2 kertaa ja maanantaina uusiksi kerran. Tiistaina heti kävin ultrassa, sydän sisuksissa löi ja nyt viikkoja 6+5. Eli clomienjälkeinen äkkikäynnistys munasarjoissa ja luomuraskautuminen, la 22.5.2007 :heart:
 
Täällä plussattu luomuna 2.10. samassa kuussa kun löytyi paha endometrioosi ja passitettiin leikkausjonoon!!! Lääkäri totesi että todennäköisesti leikkausta je sen jälkeen hoitoja tarvitaan.

:heart: :heart: :heart:

En voi muuta sanoa kuin että ihmeitä tapahtuu! En voi vieläkään uskoa että näin onnekas voin olla!

 
Täällä plussattiin 4.10 :) lapsettomuutta takana yli puoltoista vuotta ja toisesta clomikierrosta tärppäs..oon syöny myös teroja ja nyt meneillään luget :) ..kivut on kovat joten nyt jännätään onko tarrasukkia tarpeeks.

:hug: ihan kaikille!
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 06.10.2006 klo 22:18 MMharmaana kirjoitti:
Poistumme plussapinosta keskenmenon vuoksi :'( Eli palaamme taas jonkun kuukauden PAS-pinoon kunhan tästä nyt toivutaan henkisesti sekä fyysisesti =)
No voi että... :( Voimahali :hug: Pääsi ihan syvä huokaus, kun luin... :/
 

Yhteistyössä