Plussaa vaiko ei!?


Heissan!

Pitipä lähteä kyselemään sellaista, että osaako joku kertoa uskaltaako plussaan luottaa kun aikaa kulunut n.20min testin teosta?
Tiedän ettei ns. roskishaamuihin saa luottaa, mutta aikaa kun ei mennyt testiajan jälkeen kun 5-10min yli? Enkä tiedä siis oliko plussa tullut testiajan sisällä koska unohdin sen hetkeksi aamutouhuissa. :)
Testi siis Acon 10.
 
Ei saisi roskishaamuihin luottaa, mutta... itsellä ainakaan ei ole koskaan näkynyt testissä minkäänlaista viivaa kunnes ensin roskishaamu (joka on nyt 1v) ja tänään aamulla sama juttu, että 20min testin tekemisen jälkeen haalea viiva ilmestyi, saapi nähdä vahvistuuko plussaksi asti.
 
butterFly88
tee uusi testi ja lisää tänne kuva niin eiköhän rupee mielipiteeitä tulemaan =)

Tai käyt neuvollassa antamassa näytteen sieltä saa parintunnin päästä varman vastauksen....
 
Kokeilen nyt laittaa kuvaa siitä..
Näkyy vähän himmeästi, mutta vahvempi se viiva on oikeasti. Voiko tosiaan tulla tuollanen viiva vaikka ei olis raskaana? Aikaa tosiaan ei voinut kulua missäännimessä enempää kuin 20min korkeintaan.

http://www.aijaa.com/v.php?i=4499325.jpg

kokeilen ny saisinko kuvan edes näkyviin
 
Käy kipaisee lähikaupasta tai apteekista uusi testi, neuvolat ei hirveästi tykkää että soitellaan roskishaamuista... Hieman tuossa väriä kyllä on, jonka puolesta voisi olla plussa. Mutta voi olla roskishaamu..

Joten uutta testiä kehiin ja toivottavasti tulisi selkeä plussa testiajan sisällä :) :heart:
 
butterFly88
mun mielestä ihan selkee plussa kun siinä on väriäkin!!
Ja monesta roskishaamustakin on ihme ja kumma vauva putkahtanut maailmaan, mutta toki kannattaa käväistä terkkarilla tekemässä testi sieltä saat ainakin varman vastauksen! =)
 
Tänään aamulla tein uuden testin ja toistakin viivaa alkoi muodostua jo alle minuutin ja kahden minuuti jälkeen oli jo selvästi kaksi viivaa!! :heart:

Kiitoksia kaikille teille vastauksista! :flower:
Täällä päivä aloitetaan erittäin onnellisena!! :heart:
 

Yhteistyössä