Pizzapohja leivinjauheella ti soodalla?!

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Annukka
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
A

Annukka

Vieras
pliis sanokaa että onnistuu :D

kohta pitäis väsätä, hiivaa ei sit näköjään olekaan!

millaisella ohjeella tekisin, soodaa tai leivinjauhetta? pellillinen pitäisi saada
 
Onnistuu molemmaisilla. Soodaa vain varoen, se muuten maistuu oudolle pohjassa. :p

tuossapa yksi ohje(täältä joskus napattu)

3 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
50 g voita
1½ dl maitoa/vettä

Kuivat aineet sekoitetaan keskenään ja siihen nypitään tuo voi joukkoon. Lopuksi lisätään maito/vesi.

..maistus kyllä mullekin, laitteles tuoksuja tulemaan sitten tänne Pohjois-Savoon päin!! :D

((Muoks)) tällainen löytyi myös..

************************************************************
<¤>Terveellisempi pitsapohja<¤>
Hieman terveellisemmän pitsapohjan(uunipellillinen) teet näin:
- 3dl kermaviiliä
- 2 kananmunaa
- n. 5dl jauhoja [esim. 1,5 dl ruisjauhoja, 2,5 dl ohrajauhoja ja 1 dl perunajauhoja(tai 0,5 dl perunajauhoja ja 0,5 dl kauraryynejä)]
- 1 tl soodaa (jos tahdot myös 1 tl leivinjauhetta)
- 1 tl suolaa

Lisäksi maun mukaan vaikka porkkanaraastetta (tai juusto).

..tuossapa yksi vielä..


***********************************************************
<¤>PIZZATTAAKO?<¤>

Pikku pizzat

maito 1½dl

margariini 50g

suola 1tl

leivinjauhe 1tl

vehnäjauho 3dl

kaikki aineet sekoitetaan.

paistetaan 250 asteessa

uunipellin kokoiseen pizzaan tarvit 2 x taikinaa


Täyte-ehdotukseni uunipellille:

pohjalle tomaattimurskaa ketsuppia ja juustoa

täyte:

400g paistettua jauhelihaa (jauhelihamaustetta, sipulijauhetta, suolaa)

1 pss taffel barbeque dippi jauhetta

2dl turkin jogurttia

1prk ananas murskaa

1prk herkkusieniä ~80g

( 1. ) sekoita turkin jogurtti ja dippi-jauhe.

( 2. ) paista ja mausta jauheliha

( 3. ) paista herkkusienet

( 4. )sekoita dippi ja jauheliha ja paistetut herkkusienet

valuta ananasmurskasta mehu ja lisää sekamelskaan

( 5. ) laita setti pizzapohjalle tasaisesti ja paista, niin ja nauti... a´wot!!!!!!, ristorante, a´la Han´de




 
Miksi tän nimi on terveellisempi? 3dl kermaviiliä...

mur-murin viestistä:
Terveellisempi pitsapohja
Hieman terveellisemmän pitsapohjan(uunipellillinen) teet näin:
- 3dl kermaviiliä
- 2 kananmunaa
- n. 5dl jauhoja [esim. 1,5 dl ruisjauhoja, 2,5 dl ohrajauhoja ja 1 dl perunajauhoja(tai 0,5 dl perunajauhoja ja 0,5 dl kauraryynejä;)]
- 1 tl soodaa (jos tahdot myös 1 tl leivinjauhetta)
- 1 tl suolaa
 
IHANAAA, VOI KIITOS!!!!..täällä nennu sinne päin jo osoittaa valmiina:laugh:

Mukavia herkutteluhetkiä..mie vähän "laihistelen", joten tuoksukin riittää..tai siis..apuvaaaaa, nyt miunkin alkoi tehdä mieli PIZZAAAA!!!!!|O

Lilii Lisänimetön älä sie multa noin vaikeita kysy ;) mie vain kopsailin tuolta sivustoilta, vaikuttaa kyllä aikas "muhevalta" :p..taisipa olla sellainen isompi pohja, kentiex2? ..Hei, huomasin, että siinä lukeekin "hieman" terveellisempi.. :D
((muoks)) ..siis, kyllä se oli vain 1x pellillinen..saattaa silti olla nannaa ja eihän sitä "kahmalokaupalla" tartte syödäkkään..eihän..:whistle::saint::D..
 

Yhteistyössä