Onnistuu molemmaisilla. Soodaa vain varoen, se muuten maistuu oudolle pohjassa.
tuossapa yksi ohje(täältä joskus napattu)
3 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
50 g voita
1½ dl maitoa/vettä
Kuivat aineet sekoitetaan keskenään ja siihen nypitään tuo voi joukkoon. Lopuksi lisätään maito/vesi.
..maistus kyllä mullekin, laitteles tuoksuja tulemaan sitten tänne Pohjois-Savoon päin!!
((Muoks)) tällainen löytyi myös..
************************************************************
<¤>Terveellisempi pitsapohja<¤>
Hieman terveellisemmän pitsapohjan(uunipellillinen) teet näin:
- 3dl kermaviiliä
- 2 kananmunaa
- n. 5dl jauhoja [esim. 1,5 dl ruisjauhoja, 2,5 dl ohrajauhoja ja 1 dl perunajauhoja(tai 0,5 dl perunajauhoja ja 0,5 dl kauraryynejä)]
- 1 tl soodaa (jos tahdot myös 1 tl leivinjauhetta)
- 1 tl suolaa
Lisäksi maun mukaan vaikka porkkanaraastetta (tai juusto).
..tuossapa yksi vielä..
***********************************************************
<¤>PIZZATTAAKO?<¤>
Pikku pizzat
maito 1½dl
margariini 50g
suola 1tl
leivinjauhe 1tl
vehnäjauho 3dl
kaikki aineet sekoitetaan.
paistetaan 250 asteessa
uunipellin kokoiseen pizzaan tarvit 2 x taikinaa
Täyte-ehdotukseni uunipellille:
pohjalle tomaattimurskaa ketsuppia ja juustoa
täyte:
400g paistettua jauhelihaa (jauhelihamaustetta, sipulijauhetta, suolaa)
1 pss taffel barbeque dippi jauhetta
2dl turkin jogurttia
1prk ananas murskaa
1prk herkkusieniä ~80g
( 1. ) sekoita turkin jogurtti ja dippi-jauhe.
( 2. ) paista ja mausta jauheliha
( 3. ) paista herkkusienet
( 4. )sekoita dippi ja jauheliha ja paistetut herkkusienet
valuta ananasmurskasta mehu ja lisää sekamelskaan
( 5. ) laita setti pizzapohjalle tasaisesti ja paista, niin ja nauti... a´wot!!!!!!, ristorante, a´la Han´de