• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

Pitäisikö tähän reagoida jotenkin? Lapsen kaverin "hämärät" jutut :(

  • Viestiketjun aloittaja harmaana
  • Ensimmäinen viesti
harmaana
Meidän tyttö oli eilen kaverillaan leikkimässä. Tyttö on viisivuotias ja kaveri on vuotta vanhempi, ekaluokkainen. Molemmat ovat siis loppuvuonna syntyneitä, meidän tyttö täyttää 6 ja kaveri 7 joulukuussa molemmat.

Kotona tyttö sitten kertoi tämmöisen jutun, että kaveri oli sanonut että "Timo" on imeskellyt hänen pimppiään. "Timo" on tämän kaverin vuotta vanhempi veli.

Minä hämmennyin tosi pahasti, enkä tiennyt mitä pitäisi tehdä. Siis eihän tuo ole ihan normaalia puhetta, eihän? Meidän tyttö ei ole aikaisemmin puhunut mitään tuollaista, eli en usko että olisi mistään kumman syystä keksinytkään sellaista juttua.

Kaverilla on vanhempia sisaruksia, sellaisia lähes täysi-ikäisiä joilla on tyttö- ja poikaystävät kyllä siellä kotona, että onhan se voinut niiltäkin kuulla jotain? En tiedä. Mulla jäi inhottava mieli :(
 
onkelmaaaa
Vanhempiin yhteys. Meillä taas 5-vuotiaalle on tullut ihan ihmeellisiä juttuja, mm. pommi räjähtää, räjäytetään kaverit, pommi räjähtää äitin päälle. Syy selvisi eilen kun kuuntelin pihan 7-vuotiaan pojan juttuja. :( :( Oma poikani ihannoi tätä isompaa poikaa. Tämän pojan vanhemmat vaan ovat sitä luokkaa etteivät usko omasta pojastaan mitään vähänkään negatiivista.
 
vieras
lapsethan saattaa oikeasti leikkiä vaikka minkälaisia lääkärileikkejä vanhempien silmien ulottumattomissa silkasta mielenkiinnosta.. eli voihan toi olla tottakin. Yritä ottaa puheeks lapsen kaverin äidin kanssa niin loppuu sit se touhu jos on totta...
 

Yhteistyössä