Pisteitten laskijat ruokailu...

Hei,mulla on viides viikko menossa pisteillä ja yleensä syön aamiaiseksi kaurapuuroa,pari ruisleipäviipaletta (päälle laitan vähärasvaista juustoa) ja lasin rasvatonta piimää.
Lounaalla otan 3 viipaletta ruisleipää,päälle salaattia,kinkkuviipaleet ja juustoviipaleet.Juomaksi valion vähäkalorista mehukeittoa.
Aamiainen ja lounas ovat olleet tähän asti jokapäivä samanlaiset,sitten kun kyllästyn niin vaihdan.
Päivälliseksi teen ihan tavallista kotiruokaa.Esim.broilerinkoipi,riisiä,salaattia,kermaviilikastike ja piimää.
Tai sitten pari perunaa,kyljys,parsakaalia,salaattia,rasvatonta raejuustoa.Syön myös keittoja ja leipää niiden kanssa.Rasvan jätin kokonaan pois leivän päältä koska en osaa käyttää sitä kohtuudella.Uskon,että saan tarvittavan rasvan ruuanlaitossa.Käytän oliivi öljyä paistamiseen.Tässä nämä päivälliset olivat vaan esimerkkejä.Joka päivä syön eri ruokaa.
 
nyt alkaa laskeminen
hellou!

mistä saatte noita vähärasvaisa ruoka-ohjeita? kun meinaa oleen aivot jumissa tuon kotiruoka puolen kanssa että miten saan tavallisen kotiruuan mahdollisimman rasvattomaksi .. :/
 
Mielestäni nämä minunkin ruuat ovat vähärasvaisia,eli broileri kun sen kypsentää uunissa niin siihenhän ei tarvitse lisätä rasvaa ja kyljyksen ruskistan kunnollisella paistinpannulla niin rasvaa ei tarvitse lisätä nimeksikään.Kermaviili ,raejuusto yms. valitsen rasvattomina.Elimistö tarvitsee toimiakseen jonkunverran rasvaa,että ihan kokonaan siitä ei kannata luopua.
 

Yhteistyössä